2010. július 21., szerda



AZ ÖRÖK ZSIDÓ

Fritz Hippler félelmetesen valósághű és felvilágosító dokumentumfilmje magyar szinkronnal


Ez a félelmetesen valósághű és felvilágosító híres német dokumentumfilm bemutatja a világzsidóság jellemét és történetét a hagyományos európai erkölcs tükrén keresztül.
A német hadjárat Lengyelországban lehetővé tette, hogy a zsidó népet a saját fészkükben megismerjük. A filmkészítők 1940-ben meglátogatták a Lodz-i gettót, hogy a zsidók közreműködésével eredeti felvételek alapján világosabban mutassák be a zsidók romboló és vérszomjas, kegyetlen természetét, mint ahogy valaha is láttuk.
A látszólag civilizált zsidók, akiket eddig ismertünk, csak tökéletlen képet adnak számunkra igazi faji jellemükről. Ez a film eredeti felvételeket mutat be a lengyel gettókról. Olyannak mutatja a zsidókat, amilyenek valójában, mielőtt elrejtőznek a civilizált európaiak maszkja mögé. Richard Wagner mondta egyszer: „A zsidó az emberiség megrontásának plasztikus démona”. És ezek a képek bizonyítják ezt a megállapítást.

eredeti 1940. film LINK(Angol): ITT!

(A filmet felirattal hamarosan feltöltöm és megosztom1-5nap.TÜRELEM!)

Meggyalázva marad a tényői lemészárolt család emléke..

A hatalomváltás sem hozott igazságos törvénykezést. A Tényőn lemészárolt család ügyében folyó eljárást megszüntette a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség. Az indoklás az elkövető halála.

Mint ismert, márciusban lemészárolva találtak saját otthonukban egy tényői családot. A hatóságok minden előzetes vizsgálat lefolytatása nélkül, pár órán belül tényként közölték, hogy a gyermekei és felesége lemészárlását a családapa követte el, majd saját magával is végzett. Felvágta az ereit, hasba szúrta magát, majd levágta a saját fejét egy láncfűrésszel…

„Minden kétséget kizáróan bebizonyosodott”, hogy az illetékesek pofátlan módon hülyének néznek egy egész országot! A szakértői vélemények értékét ismerjük a sertésinfluenza kapcsán, köszönjük! Emberek haltak meg a máig ismeretlen tartalmú oltások következtében. Most gyilkosok garázdálkodhatnak tovább szabadlábon, mint más esetekben is. Felelős pedig nincs.

Az elhunytak hozzátartozói pedig magyarázatot nem kapnak. A meggyalázott emlékű édesapát pedig halálában is elválasztották családjától, külön temették el. És mindenki hallgat, minden ügyben.

FORRÁS: jovonk.info

Vonának megígérték, ha ellenük tesz, kirángatják a Parlamentből..


Vonának megígérték, ha ellenük tesz, kirángatják a Parlamentből
Kilépett a pártból a Jobbik tatabányai elnöke, Komárom-Esztergom megyei alelnöke.
2010. július 20. 21:00 Pálffy Lajos

Pachl Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom tatabányai elnöke, a párt Komárom-Esztergom megyei alelnöke a továbbiakban nem tud azonosulni a szervezettel, ezért megszünteti tagsági viszonyát – áll a fiatal politikus lapunkhoz eljuttatott közleményében. Pachl Tamást a megyei vezetésben létrejött hatalomkoncentráció, a párt megyei listáján a parlamentbe jutott képviselő körül csoportosuló „új” emberek késztették erre a lépésre.

A konfliktust talán egy Tatabánya–Esztergom ellentéttel is lehetne jellemezni, de értékrendbeli különbségek is adódnak. Pachl Tamás ugyanis a politika lényegét a tisztességes versengésben és a kompromisszumképességben látja, nem pedig az élet-halál harcban. Demokrataként elutasítja, hogy bármiféle többségi fölhatalmazás bárkit a jogállami normák fölé emeljen, vagy szabadságjogaiban korlátozzon – áll többek között a politikus „kilépési” közleményében. A megyén belüli hatalmi, értékrenbeli ellentéteket Pachl Tamás többször is jelezte a vezetés felé. Leírta legutóbbi, féléves megyei alelnöki beszámolójában, levélben kérte Vona Gábor beavatkozását, kereste a problémával a párt igazgatóját és a Jobbik etikai bizottságának elnökét is. Választ nem kapott.

Kilépésére viszont annál gyorsabban reagáltak, Szabó Gábor pártigazgató a kilépési közlemény után másfél órával már meg is köszönte munkáját. Kiderült az is, hogy a városi szervezet élére nyomban az egyik eddigi alelnök került, a megyei alelnöki poszt pedig Vágó Sebestyén, a megyei listáról bekerült képviselő egyik munkatársáé lett. Kérdésünkre, hogy egyedi jelenség-e a megyében ez a lemondás, Pachl elmondta, hogy tudomása szerint nemcsak a megyében, hanem másutt is vannak problémák. A távozó tatabányai elnök szerint két nagyobb tábor feszül egymásnak a párton belül, a korábbi utcai harcosokból és gárdistákból álló radikálisok, illetve a józan politizálásban gondolkodók. Pachl Tamás úgy látja, a párt elnöke is valahol a két erő között őrlődik. Pachl szerint Vona Gábornak nem is biztos, hogy „van szabad akarata”, mert „van egy bázis, ami megígérte, hogy kirángatja a Parlamentből, ha nem azt teszi, amit ők akarnak”.

Pachl Tamás egyébként tíz társával együtt egyesületet alapított, hogy képviselőként induljon az őszi önkormányzati választásokon Tatabányán. Az 1973-as születésű, italnagykereskedést működtető vállalkozó a helyi politikában akar először bizonyítani. Civilként folytatja „valahol a jobboldal közepén” egy demokratikus, a konzervatív értékekért kiálló csapatban.

FORRÁS: mno.hu

Héberül énekeltek a csíkszeredai katolikus templomban...

Míg a székely himnusz egy "középszerű műdal," addig a Havenu shalom egy "nemzetközi ének", ezért kötelező elénekelni az elsőáldozó székely gyerekeknek.

A helyszín a Szent Ágoston Római Katolikus Plébániatemplom. Húsvét hatodik vasárnapján, május 9-én több mint nyolcvan kisfiú és kislány újította meg keresztségi fogadalmát és izgalommal várták a Jézussal való találkozást. Az elsőáldozási mise vége felé azonban, valami egészen szokatlan történt. A gyerekek zenei kíséret mellet elénekelték a "Havenu shalom aleichem", Sclomo Gronich zeneszerző 1979-ben írt dalát, héberül és magyarul is. A kérdés már csak az, hogy miért kell egy keresztény székely-magyar gyereknek, héberül énekelnie élete egyik, talán legfontosabb eseményén.



FORRÁS:
benczeattila.blogspot.com fusz.hu