2010. július 20., kedd

Így tombolnak a cigányok Myvipen - "Jol tették hogy megölték a cozma genyót"

Így tombolnak a cigányok Myvipen - "Jol tették hogy megölték a cozma genyót" (18+)


Egy elkövető a sok közül
Ilyen messzire még soha nem merészkedtek a cigányok. Pusztuljon el az összes g*ci magyar, a munka hülye parasztoknak való - így szeretnének "heves vérmérsékletű honfitársaink" beilleszkedni és így segítik elő a békés egymás mellett élést. Nevekkel, adatlapokkal mutatjuk be az agresszív kisebbséget.
Alább néhány képernyőfénykép a Myvip nevű közösségi oldalról - az elmúlt hónapok termése cigányaink tollából. Kérjük olvasóinkat, hogy ha hasonlóra akadnak, küldjék el az iwiwrovat(kukac)kuruc.info címre a képernyőfényképet lehetőleg a linkkel együtt (előfordulhat, hogy időközben törlik, így a link önmagában nem elég).
Az alábbi hozzászólások információink szerint egy olyan fórumban voltak (vannak?), ami Marian Cozma meggyilkolásáról szólt. Bizony, Cozma brutális megkéselése után a cigányok nem vettek vissza az arcukból, hanem még nekik állt feljebb és tovább fenyegetőztek bocsánatkérés, részvétnyilvánítás és a gyilkosok elítélése helyett.
Balogh Roland - "rohadt geciszájúúúú magyarok!!!!!!!"
Cozma meggyilkolása után pár nappal, 2009 februárjában:
Várjuk az adatlapját és képeit.
Fűri Gábor- "faszopó parasztok"
Sajnos sok igazságot tartalmaz hozzászólásának első fele:
Fűri Gábor Monoron lakik. MSN azonosítója: furi.gabor@hotmail.com
Két kép a pofájáról:
Arany nyakláncra futja:
Jónás Róbert - "A DOLGOZÁS A MUNKA BÜDÖS PARASZTOKNAK VALO !!!"
A Jónás nevű fekete retek a nyóckerben lakik, szintén a Cozma-gyilkosság kapcsán fejtette ki véleményét a fórumban.
A 102 ismerőssel rendelkező Jónás Róbert sajnos nem töltött fel képet magáról, de adatlapja él, hisz az elmúlt héten is belépett.
Szintén tőle származó bejegyzések néhány hónappal később:
Molnár Brigitta - "PUSZULJONNN AZ ÖSSZES MAGYAR GECII"
Brigitta sommás véleménye a kézilabdázó megöléséről az, hogy "MAGYAR GECI IS VOLT OTT HIJÁBA". Utána pedig kifejti, hogy pusztuljon el az összes őket segélyező, helyettük dolgozó magyar.
Molnár Brigitta akkor még 1007 ismerőssel rendelkezett, most már 1092-nél tart. 1993. március 14-én született, Karcagon lakik.
Néhány kép róla, hogy könnyen felismerhető legyen:
Ő sem az idén barnult:
Pózolj putriban:
Lakatos Krisztián - "a sajtó is egy náci banda"
Lakatos a Borsodban található Forrón lakik, a Szepsi Csombor M. Gimnáziumba jár Szikszón.
Baloldalt Lakatos Krisztián:
Lakatos Muki - "Jol tették hogy megölték a cozma genyót"
Az alábbi, legdurvább bejegyzés szintén a cozmás fórumba érkezett:
A felhasználó egy ismerőssel rendelkezik, több mint 1 hónapja nem lépett be, tehát csak a fórumos bejegyzések miatt hozták létre a regisztrációt. De vajon ki próbált elrejtőzni egy kamu név mögött?
A meghívót Lakatos Mukinak a 687 ismerőssel rendelkező Rácz Irma küldte:
Így tehát azt a verziót, hogy Lakatos Muki adatlapját és a Cozma emlékét gyalázó bejegyzést egy magunkfajta hozta volna létre unalmában, hogy derék cigányainkat lejárassa - gyakorlatilag kizárhatjuk. Marad az, hogy a cigány Rácz Irma saját névvel és képeivel már nem merte vállalni a szélsőséges bejegyzést a fórumban, és mivel a Myvipre csak meghívóval lehet regisztrálni, ezért küldött adatlapjáról egy meghívót egy új emailcímre és regisztrálta Lakatos Mukit, majd álnéven tombolta ki magát a magyarellenes buckalakó.
Persze a buta réti nigger arra nem gondolt, hogy Muki adatlapján ott fog virítani az, hogy ki küldte a meghívót és így egy csepp ésszel rá lehet jönni, hogy ki áll az egész mögött... (Hozzá kell tennünk, még az is elképzelhető, bár ennek jóval kisebb esélye van, hogy nem Rácz Irma maga, hanem egy közeli hozzátartozója, egy cigány barátja/barátnője kért tőle meghívót és ő tombolt, "rajoskodott" a fórumban.)
Hogy egy szagosbőrű ilyen messze merészkedjen, arra még nem volt példa.
Egy régebbi kép Rácz Irmáról (baloldalt):
És újabbak:
Szekeres Hilláry - "hogy a rák álljon a méhedbe!"
A végére még egy:
Íme tehát az üldözött, beilleszkedni és dolgozni vágyó, békés kisebbségünk. Akit elnyomunk, akit minden ok nélkül gyűlölünk, mi, bűnös magyarok. Ők azok, akik rettegésben élnek és szenvednek a "teljesen alaptalan sztereotípiák" miatt, akik nem kapnak munkát, pedig legfőbb vágyuk, hogy dolgozhassanak...
A fentiek egyébként nem ritka esetek, már volt több hasonló cikkünk, például ez: - Cigánylány a Myvipen: "utálom a magyarokat, meg minden ilyen paraszt g*cit!"
Kérjük olvasóinkat, hogy az írásunk legalján található gombok segítségével terjesszék eme cikkünket, hogy ne csak a fősodratú média hazugságai jussanak el az emberekhez. Az biztos, hogy a fenti hozzászólásokat a Kuruc.infón kívül egy hírportál sem fogja leközölni - számukra ez nem hír. Bezzeg ha fordítva lett volna...
Hollik Péter - Kuruc.info, képek: http://agyiszint.hu/
A cigányprobléma kapcsán ajánljuk az alábbi részletet a Kuruc.info által készített Volner-interjúból:
"Kuruc.info: Kíméletlenül szembesítette a cigánybűnözést tagadó Orbánékat az igazsággal a borsodi vajda - írtuk korábbi cikkünkben. Az világos, hogy Kolompár Orbánokkal nem lehet együttműködni, de mi a helyzet Lakatos Attilával? Érdekes felvetés volt részéről, amikor arról beszélt, hogy a 10-12 éves gyerekeket börtönlátogatásra kell elvinni, hogy ne éljen bennük tovább a romantika a börtönéletről. Támogatnának egy ilyen kezdeményezést?
Volner János: Nagyon is! A cigánybűnözőket mentegető liberális jogvédők nem hajlandók tudomást venni a tényekről: a cigányságon belül kialakult egy olyan, több generáción átívelő bűnöző populáció, akik számára bűnözés és a börtönlét természetes velejárója az életnek. Egy becsületes életmódot folytató magyar vagy cigány ember számára börtön ijesztő közeg. Egy tipikus cigánybűnöző számára azonban csupán az élet természetes velejárója. Ezért is kell tenni azért, hogy a börtönéveket senki ne kívánja vissza! Sokan nem is tudják, pedig igaz: a mai wellness börtönökben a cigánybűnözők többsége jobb higiénés körülmények között lakik, rendszeresen és változatosabban étkezik, mint odahaza. Ne csodálkozzunk tehát azon, ha ezeket az embereket egy ilyen börtönnek titulált műintézmény nem rettenti el a bűnelkövetéstől. Mivel nem dolgoznak, unalmukban egymást képzik bűnözésből, hogy aztán a büntetés letöltése után frissen és kigyúrva folytassák ott, ahol abbahagyták.
A Jobbik ezen radikálisan változtatni akar: mi bevezetnénk az önfenntartó börtönök intézményét, ahol a raboknak - az ellátásuk fejében – kötelező dolgozniuk. Véget kell vetni annak az állapotnak, hogy a bűnözők még a fogva tartásuk idején is henyélve, parazitaként élősködnek a társadalom nyakán. Ezügyben egyébként nagyon komoly nyomás alá helyeztük a Fideszt, a rájuk szavazó becsületes embereknek is imponálnak a Jobbik rendvédelmi elképzelései, ezért Orbánéknak sincs más választásuk, minthogy átvegyenek ezekből valamennyit. Na persze kutyából nem lesz szalonna, nem önként lépnek ebben sem, hanem a Jobbik jelentette kényszer hatására. Az első Orbán-kormány alatt, amikor még nem volt a Jobbik, a Fidesz megduplázta a vagyon elleni bűncselekmények értékhatárát, ennek nyomán szinte robbanásszerű fejlődésnek indult a megélhetési bűnözés, hiszen a bűnözők jelentős része ettől fogva a kedvezőbb elbírálást jelentő szabálysértési kategóriába lett átsorolva. Pintérék így kozmetikázták akkoriban a bűnözési statisztikákat. (...)" Folytatás itt.

FORRÁS: kuruc.info

Nem csak IMF, külföldi bankok nélkül is van élet...

Nem csak IMF, külföldi bankok nélkül is van élet

Miközben Magyarország képtelen szabadulni a nemzetközi pénzvilág halálos szorításából, Venezuela elnöke, Hugo Chavez a napokban arra emlékezett, hogy éppen egy esztendővel ezelőtt az állam megvásárolta az ország egyik legnagyobb bankját.

Nálunk a „pénzügyi befektetők” szolgálatában álló politikusok, propagandisták és mindenféle úgynevezett közgazdászok azt hazudják, az IMF meg az idegen tulajdonú bankok nélkül éhen halnánk. Hugo Chavez viszont éppen azt hangsúlyozta, hogy a Banco de Venezuela „államosítása” óta a pénzintézet kiválóan működik, és immár nem a „pénzügyi befektetőket”, hanem a venezuelai népet szolgálja.

Hugo Chavez a múlt hét csütörtökön a Banco de Venezuela „köztulajdonba vételének” egyéves évfordulója alkalmából mondott beszédében kijelentette: “Nem tudom, van-e példa másutt is ilyen látványos fejlődésre, mint amit a bank produkált. Amiről persze hallgatnak a globális kapitalizmus erői, amelyek pszichológiai hadviselést folytatnak ellenünk, folyamatosan manipulálnak, és igyekeznek félelmet kelteni a venezuelaiak szívében.”

Az államfő elmondta, hogy az elmúlt év során a pénzintézetben elhelyezett betétek összege 50.1%-kal emelkedett. “Ma már a Banco de Venezuela az ország első számú pénzintézete. Amikor államosítottuk, a harmadik helyen állt a bankok rangsorában. Egy esztendővel ezelőtt a betétek értéke 25.7 milliárd bolivár volt, ez az összeg most 38.6 milliárd” - jelentette ki a venezuelai elnök.

Chavez beszédében hangsúlyozta azt is, hogy a bank immár nem a külföldi pénzügyi befektetők érdekében ténykedik, hanem elsősorban a lakosságnak nyújt olcsó hiteleket, és a hazai termelő szektor beruházásait finanszírozza. A kihelyezett kölcsönök összege 25,6%-kal nőtt az elmúlt egy esztendőben (14.5 milliárd bolivárról 18.3 milliárdra), ezen belül pedig a hazai cégek számára most 76,5%-kal több hitelt nyújtanak, mint egy esztendővel korábban. (712.5 millió bolivar helyett immár 1.3 milliárdot.)

A venezuelai államfő – aki felszabadította országát az IMF és a Világbank pénzügyi diktatúrája alól – rámutatott arra, hogy az államosított bank jelentős szerepet vállal a lakásépítések előmozdítása terén is: “2009 júniusában 582 millió bolivár volt a bank kihelyezett lakáscélú hitelállománya, 2010. június végén azonban ez az összeg elérte az 1.2 milliárdot. Ami nem kevesebbet jelent, mint hogy közel 100%-os a növekedés a lakáshitelezés terén” - hangoztatta Chavez.

Chavez hangsúlyozta: a bank nyeresége a múlt esztendő során elérte a 400 millió bolivart. (És, teszem hozzá, ezt az összeget nem viszik ki sem off-shore cégekbe, sem sehova máshová a „pénzügyi befektetők” és egyéb szélhámosok.) Ami annyit jelent, hogy „a bank nyeresége 20%-kal nőtt, annak ellenére, hogy a kamatláb 40%-kal csökkent” - mutatott rá a venezuelai államfő.

A bankot 2009. július 3-án vásárolta meg a venezuelai állam a Banco Santender befektetői csoporttól, a „nemzetközi pénzvilág” óbégatásai és fenyegetései közepette, valamivel több mint 1 milliárd dollárért. Az államosítást követően a pénzintézet mind a 7500 dolgozója a helyén maradhatott. A magántársaság régóta szeretett volna túladni a bankon, de amikor a venezuelai állam vevőként jelentkezett, hirtelen meggondolták magukat. De a nemzeti érdekeket képviselő venezuelai kormány hajthatatlannak mutatkozott. „Elszántuk magunkat, hogy a pénzintézetet megvásároljuk, és a venezuelai nép szolgálatába állítjuk. Szükségünk volt egy ilyen méretű bankra, mint a Banco de Venezuela. Ez a pénzintézet jelentős profitot termel, amelyet eddig mind kivittek az országból” - jelentette ki egy esztendővel ezelőtt, a bank állami tulajdonba vételének idején Hugo Chavez. Ha majd hasonló kijelentéseket hallunk idehaza is az országunkat irányító személyek szájából – no és persze a szavak tettekkel is párosulnak –, akkor mondhatjuk, hogy végre valóban a nemzeti érdekeket képviselő politikusok állnak hazánk élén.

A venezuelai kormány egyébként legalább egy tucat bankot vásárolt meg, illetve államosított, főként azokat a pénzintézeteket, amelyek illegális tranzakciókat bonyolítottak le, illetve nem voltak hajlandók hitelekkel támogatni a venezuelai gazdaság fejlődését.

Perge Ottó - Venezuelanalysis nyomán

FORRÁS: kuruc.info

Navratil Attila Jobbikos képviselő lemondása...

FONTOS!!FONTOS!!FONTOS!!FONTOS!!FONTOS!!FONTOS!!

Mivel én is Idén(2010)-ben a Jobbikra tettem a voksomat, amit már nagyon bánok, de sajnos a többi párt sem "jobb" mint a Jobbik. Bár észrevettem mióta bekerültek a parlamentbe azóta nem létezik a "régi Jobbik" akiket én megismertem és akikre a szavazatomat adtam. Bár P.Imre oldalán és videókon márt kezdtem kapiskálni, hogy semmit nem tudnak ill. akarnak csinálni abból amit megígértek. Aki nem ismeri a dolgokat annak ajánlom figyelmébe a postaimre.com -ot, kisebb keresgélésekkel olvasható elég sok minden...ill. ajánlom figyelmetekbe a videókat...higgyétek el MEGÉRI elolvasni, megnézni!!

ÍME A CIKK:
2010-07-04 nappal lemondtam a Jobbik Magyarországért Mozgalomban vállalt és betöltött tisztségeimről, valamint ezzel a nappal megszüntettem párttagsági viszonyomat is!
Indokaimat nem kívánom részletekbe menően a nyilvánosság elé tárni, így csak néhányat emelek ki közülük.
Mivel a 2009-es Európai Parlamenti választások után a párt felső vezetésbe is jól érzékelhetően megindultak a gyanús beszivárgások, ezért, mint a Nemzetbiztonsági Kabinet elnöke, több alkalommal kértem a Jobbik vezetését, hogy adjon „zöld utat” a kabinet belső védelmi programjának beindításához.


Sajnos kérésünk süket fülekre talált! A 2010-es országgyűlési választások kapcsán politikai ellenfeleink kihasználták a párt sérülékenységét és óriási csapásokat mértek a Jobbikra. Jelzéseinket, jelentéseinket rendre semmibe vette a párt vezetése, és jól érzékelhetően háttérbe szorította kabinetünket, valamint annak munkáját. Az általunk korábban jelzett személyek a mai napig is kifejtik tevékenységüket, amely megítélésünk szerint a nemzeti oldal erodálásához vezet. Ez számomra vállalhatatlan, és a kialakult negatív folyamathoz nem kívánok asszisztálni!
Nemrégiben a Jobbik Országos Elnökségének döntése értelmében a párt letért eredeti útjáról, melyet eddig a mozgalmi jelleg határozott meg, és amely biztosította a Jobbik korábbi sikereit is! A döntés egyik fontos következménye, hogy azokat az elveket is felülírja a hagyományos értelemben vett pártpolitika és a központosított döntési mechanizmus, melyek mögé korábban a nemzeti tábor és annak szavazóbázisa felsorakozott! A Jobbikra eddig jellemző, és a 2010-es választási programban hangoztatott jelzők úgy, mint a - „Nép nevében”, az alulról szerveződés, vagy a szervezeti autonómia - mára szinte teljesen megszűntek.
A radikális párt fokozatosan kezdi elveszíteni korábbi arcát, és a frakció egyes tagjai jól érzékelhetően igyekeznek betagozódni a politikai „elit” közé. Ez komoly feszültségeket okoz a frakcióban, és ennek következményei országszerte kihatnak a szervezetek munkájára is! A negatív folyamat megállítására és visszafordítására nincs elnökségi akarat!
Meglátásom szerint a Jobbik hanyatlásnak indult, melyhez nem kívánom a nevemet adni.

Navratil Attila
A Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinetjének volt elnöke,
Pásztói Alapszervezet volt elnöke

FORRÁS: postaimre.com