2010. július 16., péntek

"Égi Áldás" azaz Halál az Égből (2009.07.30.CIKK)

/

Nem tudjuk mikor kezdődött, de lassan, észrevettük, hogy az ég, soha nem az a tiszta kék amire régről emlékszünk. Amikor az évszakok naptár szerint jöttek egymás után, senki nem beszélt az őrült időjárásról. Először csak kevesen beszéltek róla, de ma már az Amerikai kormány oldalain is megtalálhatóak azok a "tanulmányok" amik "Weather Modification", vagyis időjárás módosításról adnak hírt, ezt természetesen évekig titkolták. Sokan még mai is összetévesztik a kondenzcsíkokat. Amit a repülőgép húz maga után (ezek a tényleges kondenzcsíkok) a "contrail"-nek neveznek, a másik fajtát "chemtrails"-nek keresztelték. A különbség tisztán látható. A kondenzcsíkok pecek alatt eltűnnek az égbolton, amíg a "chemtrails", sokáig láthatóak, a repülőgép nyomát.

Magyarázatként az Amerikai kormány a környezetvédelem mögé bújt és komplikált, ámdebár hihetetlen mesével próbálta megnyugtatni a lakosságot, csakis a globális felmelegedést próbálják ezzel egyensúlyozni, olyan vegyszerekkel, mint (polimerek és fémekkel, azaz nagyon pici fém részecskékkel), amik a nap sugarait visszaverik, és így az "üvegház effektust" minimalizálják..... (Csak így kis kitérő, az egész Üvegház hisztéria is egy mondva csinált, tudományos alapok nélküli baromság ami AL Gore zsebeit fogja tömni az elkövetkezendő években, erre majd visszatérünk.)

/

Az igazság a "Chemtrail" ügyben teljesen más, mint már megszokhattuk a kormányoktól, hülyének nézik a lakosságot és összefüggően hazudnak. Ezek az anyagok toxikus vegyi keverékek, és sokszor vírusokat is tartalmaznak, a gyanútlan lakosság redukálására szolgálnak. A légúti panaszok és az allergiás betegségek száma ugrásszerűen megnőtt, azokon a területeken, ahol permeteztek Amerikában.

De ne higgyük hogy ez csak Amerikában történik, német pilóták is igazolták hogy a Német Katonaság részt vesz az "időjárás módosításában". Tudósok perlik a Német Kormányt ez információ alapján.

Az időjárás manipulálása, normális emberek számára idiotizmusnak tűnhet, pedig tényleg erről van szó. Karsten Brandt, a német meterológus szerint az időjárás befolyásolása lesz a elkövetkezendő évek terror cselekmények listavezetője. Az említett polimerek és fémrészecskék megzavarják a radarokat, és a következményeknek csak a fantázia szab határt.

Johannes Remmel a Német Zöld Párt tagja bizonyítja, hogy a Német kormány titkos de-populációba kezdett. Ez csak Németország, Amerikában már rég tudjuk hogy minden szinten az emberek lelki és testi épségét ássák alá....és amint látjuk ezekkel a problémákkal nem vagyunk egyedül itt Magyarországon.

Halál az Égben: Globalizáció, Terrorizmus, Vegyi Háborúviselés, címen jelent meg Dr Horowitz könyve, állítja hogy ez a terv, egyrészt a föld lakosságának megharmadolására és az időjárás tetszés szerinti befolyásolására is szolgál. Mint minden, ez is az Egyesült Államokból, de már sláger lett minden országban, ahol a helytartók a föld urait szolgálják.

Könnyen előidézhetőek lesznek a szárazságok, ami egyenes irányban tesz országokat függővé, (ha nem éppen hallottá) igy minden kontroll azok kezében van, akik ezt az ördögi tervet megalkották.

Morgellons és a chemtrails kapcsolata? Többen tanúsították, hogy furcsa ragacsos szálakkal lettek tele ami a permetezések után képződött. Ahol a ruha nem takarta a testüket, kiütésekkel lettek tele, rosszullétre, fejfájásra, fulladásra panaszkodtak.

/

Ez csak egy másik szög az emberiség koporsójába, sokan vagyunk útjában a gőzerővel hatalmat magához ragadó világkormánynak. A varázsló a függönyök mögöttről rángatja a szálakat, és amíg nem ébredünk fel, és nem értjük meg hogy minden egy nagy összefüggő terv része. Csak a részletekbe elveszve érthetetlenül bukdácsolunk, egyik ellenünk elkövetett atrocitásból a másikba. Mi többen vagyunk, meg tudjuk állítani a folyamatokat, csak tudnunk kell hogy mi is történik velünk, és kik által.

http://www.infowars.com/german-scientist-exposes-chemtrails-as-military-operations/
http://www.carnicom.com/bio1.htm
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=14
http://www.guardian.co.uk/Archive/Article/0,4273,4398507,00.html
http://www.dailymotion.com/video/x1a4bt_chemtrails-exposed-on-discovery-cha_shortfilms
http://www.youtube.com/watch?v=lBjDSNWiuKQ

FORRÁS: Független Újságírók SZövetsége