2010. augusztus 21., szombat

Az izraeli zsidók többsége szerint az egész világ ellenük van....

A Tel-Avivi Egyetemen működő Evens Program a Konfliktusok Megoldásáért nevű szervezet, valamint az Izraeli Demokrácia Intézet közös közvélemény-kutatása szerint az izraeli zsidók 56%-a meg van győződve arról, hogy az egész világ ellenséges velük szemben. Az okokat természetesen nem vizsgálják, helyette nemes egyszerűséggel kijelentik: a gójok reménytelenül antiszemiták és kész.
A vizsgálati eredményekből az is kiderül, hogy Izrael zsidó lakóinak 54%-a szerint államuk „egyedül van a világban”. A megkérdezett zsidók 77%-a pedig úgy gondolja, teljesen mindegy, miként viselkedik a zsidó állam, illetve hogyan bánik a palesztinokkal, a nemzetközi közvélemény mindenképpen ellenségesen viszonyul Izraelhez. Ami annyit jelent, hogy a zsidók továbbra is képtelenek megérteni: a saját viselkedésük az oka annak, hogy amióta világ a világ, sokan nem szeretik őket. Más szavakkal: az antiszemitizmus kialakulásának oka van. Az ok pedig nem az, hogy a gójok születésüktől fogva gyűlölködők, irigyek és gonoszak.
Másrészt viszont természetesen erőteljes túlzás azt állítani, hogy az egész világ ellenségesen viszonyul Izraelhez. Hiszen a zsidó állam létét a nyugati világ nagyvonalú támogatásának köszönheti. Más kérdés persze, hogy a nyugati kormányok erőteljes cionista ellenőrzés alatt állnak, és így kénytelenek jó viszonyt ápolni Izraelt. A közvélemény nagy része pedig a cionista médiumok propagandájának hatása alatt áll, és a közel-keleti eseményekről teljesen egyoldalú, hamis képet kap. Azoknak a döntő többsége, akik kizárólag a cionista médiumok alapján tájékozódnak, jórészt Izrael barátainak tekinthetők. Ha viszont bárki veszi magának a fáradságot, és a palesztinok érveit és álláspontját is tanulmányozza, aligha marad a zsidó állam politikájának lelkes híve. (Hacsak nem egzisztenciális megfontolásokból.)
Az Izraelben élő arabok túlnyomó többsége, egészen pontosan 75%-a jóval tisztábban lát, s egyáltalán nem gondolja, hogy az egész világ az izraeli rezsim ellensége lenne. 51%-uk szerint Izrael nem szigetelődött el a külvilágtól. A kérdésfelvetés persze félrevezető: a kutatóknak különbséget kellett volna tenniük a kormányok Izrael-politikája, valamint népeik Izraelhez való viszonyulása között. Manapság a helyzet az, hogy a világ népei – elsősorban az internetes független médiának köszönhetően – egyre világosabban látják az izraeli rendszer rasszista és elnyomó jellegét, miközben a világ számos kormánya továbbra is kénytelen hűen követni a cionisták utasításait, és ennek megfelelően jó viszonyt kell fenntartaniuk Izraellel.
A vizsgálat során megkérdezett zsidók 66%-a egyébként kifejezetten rossznak, míg az Izraelben élő palesztinok 44%-a jónak vagy nagyon jónak tartja a zsidó állam külpolitikáját – mármint a zsidó érdekek érvényesítése szempontjából. Viszont mind az izraeli zsidók, mind pedig az arabok többsége úgy látja, hogy Avigdor Lieberman külügyminiszter ténykedése jelentősen hozzájárult Izrael tekintélyének és presztízsének csökkenéséhez a nemzetközi közösség szemében.
 
Press TV nyomán, FORRÁS

Chemtrail felvételek....(-=NO COMMENT=-)

Időpont: 2010.08.06. Hajnali felv.
Helyszín: Magyarország, Nyugati-régió


Időpont: 2010.08.06. Hajnali felv.
Helyszín: Magyarország, Nyugati-régió


Helyszín: Magyarország, Balatoni terület
időpont: 2010.08.17. Kedd ,d.e.

Szent László városában történt a legújabb magyarverés + Szegedi Csanád közleménye...

Megvertek a "rendfenntartó erők" egy 28 éves férfit és egy 27 éves nőt Nagyváradon anélkül, hogy okot adtak volna rá. Azon kívül persze, hogy magyarok, és még mindig nem akarnak kipusztulni a megszállt Partiumból.

A magyar pár egy szórakozóhelyről tartott hazafelé vasárnap hajnalban. A rendőrök igazoltatták őket, ám a férfinél nem volt személyi igazolvány, ezért be kellett diktálnia az adatait. Miután a rendőr harmadszor sem tudta leírni a nevét (mert persze minek a magyar vagy magyarul tudó rendőr Váradra; ráadásul, mint a Krónika által idézett Adevarul megírta, betűzve diktálták a nevet), a férfi elsütött egy viccet magyarul, majd azt mondta, inkább elhozza otthonról a személyijét. Nem sokkal később csendőrjárőrök támadtak rájuk, és elkezdték agyba-főbe verni őket.
A férfi öt napot töltött kórházban, barátnője hármat. A nő verés közben védekezésképpen megharapta az egyik csendőr kezét, aki emiatt orvosi ellátást igényelt. A fiatalok 200 lej büntetésben és figyelmeztetésben részesültek.
"Értesíteni fogjuk az ügyészséget a csendőrt megharapó hölgy által elkövetett jogsértés miatt, az ügyben érintett rendőrök ellen pedig belső eljárást indítunk" – nyilatkozta Ioana Indries, a Bihar Megyei Rendőrkapitányság szóvívője (aki talán csendőröket akart mondani).
"Nem igazolták magukat, és anélkül támadtak ránk, hogy egy ujjal is hozzájuk értünk volna" – mondta a megvert férfi, aki elismerte, hogy ittas volt, amikor az eset történt. Hozzátette: "A barátnőm még most is sokkos állapotban van. Nehezen hiszi el, hogy éppen azok támadtak rá, akiknek meg kellene védeniük bennünket." Elmondta még, hogy a rendőrök a mobiltelefonjaikat is elvették, és azóta sem kapták vissza őket.
Nagyváradon két év alatt 15 panasz érkezett rendőri agresszióval kapcsolatban.
(Manna nyomán Kuruc.info)
Szegedi Csanád közleménye: A nagyváradi magyarverés újabb sürgető érv az érmelléki területi önrendelkezés mellett
Az ideiglenesen elszakított Erdélyben, Partiumban sem túl ritkák sajnos a magyarverések, amelynek során a román rendőrség, csendőrség félrenéz, ha az elkövetők románok és az áldozatok magyarok.

Most azonban már maga a román csendőrség bántalmazott brutálisan egy békésen hazafelé sétáló, az őslakossághoz tartozó magyar párt Szent László városában, Nagyváradon. Sejthetjük, hogy a Fidesz-kormány gyengécske magyar érdekérvényesítő hajlama okán is aligha lesz a román tettesekre nézve súlyos következménye a hatósági terrornak.
Mindez egyben újabb példa, sürgető érv arra nézve, hogy a székelyföldi mellett kötelességünk kiharcolni az érmelléki területi autonómiát is. Érmelléken, Nagyvárad - Zilah - Érmindszent térségében a nemzetközi joggal ellentétes román etnikai tisztogatások ellenére még mindig viszonylag nagyszámú magyar él, akik fennmaradásának, jövőjének egyetlen biztos záloga a területi, gazdasági és kulturális autonómia.
A Jobbik európai parlamenti képviselőként is mindent megteszek azért, hogy a magyar és európai közvélemény is megismerje a román hatalom intézményesen magyarellenes, jogfosztó politikáját.

Szegedi Csanád
európai parlamenti képviselő (Jobbik)
a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke

További közlemények: www.szegedicsanad.eu
FORRÁS