2010. november 16., kedd

Kémiai Kondenzcsíkok / kondenzáció (chemtrails) - Méreg globális szinten? A globális társadalom érdekel?

Természetesen néhány hallottak már chemtrailsAzaz kémiai csíkok az égen.
Tárgy nem valami új, de a közszolgálati média inkább nem nyilvánosságra az ügyet (én csak a közelmúltban először hallottam, és biztosan nem a tömegtájékoztatási eszközök).

Ami a szívében, amit ezek a csíkok? Ezek a nyomokat hagyott az égen a fúvókák.
Az angol "Chemtrail" keverék a szavak "vegyi nyomvonal" vagy "vegyi nyom".

Mi a különbség a normál trace (kondenzcsíkok, kondenzcsík) lemaradtak a repülőgépek?
Először kémiai összetételére, és egyéb viselkedés az égen,
azaz, chemtrails jóval több látható, még egy pár óra
ha nyomok a jet egyszerűen eltűnik egy idő után (néhány perc max.)

Egy rövid bemutató videó YT chemtrials:




Cikk vett az interneten:
Idézet:
Mind az Egyesült Államokban és Európában egy jó pár éve, a polgárok számos régiójában az ég figyeli a titokzatos csíkok, amelyek néha hagy egy sugárhajtású repülőgép. A leginkább zavaró tény, hogy egyetlen kormány a világon nem vallotta be a kialakulását, és figyelembe vízben a szájban. Tehát nem esünk áldozatul, hogy az emberiség, mint egy beteg kísérlet, amely veszélyezteti az egészségünket és az élet?

Fotók a világ minden tájáról mutat az új kondenzcsík, amely, ellentétben a hagyományos (contrail) nevezik angol chemtrails - a nagyon szót Chemtrail "keverék a szavak" vegyi nyomvonal "vagy" vegyi nyom ". A kutatók azt mondják, hogy 1999-ben állítólag a döntő időszak, amikor a vegyi permetező kezdtek megjelenni az égen nagy mennyiségben. De egyes kutatók azt mondják, hogy kísérletek néhány területen már végeztek 50-60-as években. Sokan kíváncsiak az emberek még akkor is hozok egy mintát az anyag permetezett repülőgép, és elemezni azok összetételét. Mikroszkópos és spektrális vizsgálatok azt mutatják, hogy ez egy koktél biológiai anyagok (mint például a vérsejtek), nehézfémek és más anyagok. A megfigyelések eredményeként bizonyos területeken, amelyek nem megművelt talaj felülete bevonva valami, leginkább hasonlítható az interneten.
Van néhány dolog, ami megkülönbözteti puszta foltok az új vegyi anyagok - chemtrails, úgy tűnik, meglehetősen vékony felhők. Csakúgy, mint a rendszeres csíkok hover és "nyúlik" az égen, alkotó minták hasonló cirrus felhők, de a legtöbb képződnek cirrusy alacsonyabb a normálisnál. Ezen kívül azt is megjegyezte, hogy az incidens napfény rájuk összeomlik, mint egy folt az olaj - ez a jelenség a fénytörés, változik a színek a szivárvány. Chemtrails vannak rendezve (azok permetezett) a minták észrevehető, általában több különböző szögekben, ami checkerboards, átfedik egymást, keresztezik egymást, stb gyakran építenek ki, mint "X". Ez nagyon gyakran gondosan felszántott mező, a horizont a horizonton. Néhány óra múlva elkezd esni csíkok, alakjuk vékonyak. Mi a legfontosabb az összes, a csapadék maradt utánuk ad a lakosok a közeli területeken különböző betegség - légszomj, fejfájás, bőrkiütés, stb., Mely látszólag allergiás reakció anyagokat, amelyek a "chemtrails" végeznek.
Megfigyelők és tanúk mondják, a permetezés történik elsősorban a katonai repülőgépek. Érdekes, sok esetben az e célra használják a NATO repülőgépek. Ezek a repülőgépek permetezés kapcsolja ki és be egy adott időpontban és a változás iránya a repülés. Mi az a legnyugtalanítóbb az a tény, hogy a kémiai tolla - szemben a hagyományos kondenzációs - jelennek meg többnyire tömörített lakosság a városok csúcsidőben, amikor az emberek jönnek haza a munkából, vagy az éjszaka leple alatt ... Szóval, miért is Mindezek szolgálják?

Meg kell jegyezni, hogy ez a téma ilyen, hogy elfogják, és fantáziadús. Vetés dezinformációs mindig a legjobb módja, hogy az egész dolog, vagy gátolják a nyilvánosság számára. Néhány, továbbá mindig ezt választja állítólag "pozitív" változata magyarázza ezt a jelenséget, vagyis hogy "a kormány csinálja a saját jó." Olyan, mint egy mese a hiszékeny - semmi sem történik titokban, és anélkül, hogy tudásunk nem lehet jó dolog. Vannak, akik szeretnék velünk elhitetni, hogy a permetezés kapcsolatos sugárvédelem przedzierającym az "ózonlyuk", megelőzése "globális felmelegedés", stb Megint más források azt gyanítják, hogy ezek olyan intézkedések, amelyek módosítják az időjárás. Példákat jelentések 70-80. Az ezekben az években, bíróság elé permetezése nátrium-jodid annak érdekében, hogy mesterséges felhők. Ez azonban nem tűnik túl elfogadható magyarázatot miatt mértékben a jelenség, a körülmények és válassza ki a helyeket, ahol chemitrails.
Az azonos típusú csíkok észleltek a műholdképek az öböl alatt Sivatagi Vihar hadművelet - függetlenül attól, hogy volt egy elleni védelem a biológiai fegyverek állítólagos támadás Szaddam Husszein vagy irakiak kezelt ilyen fegyverek? És az Egyesült Államokban a második világháború óta, van egy régi hagyomány a vizsgálat új fegyverek saját polgárai tudta nélkül. Például 1950-ben, az USA-én permetezett az öböl közelében San Francisco nagyon ritka felhő a baktériumok a család, "Serratia", aminek következtében 11 ember került kórházba és egy meghalt. Áldozatainak kísérlet vitatta a kormányt, ennek eredményeképpen kiderült, hogy az évek 1950-1969 már mintegy 300 hasonló vizsgálatok "a szabadban." A kutatók permetezni a baktériumokat, olyan helyeken is, mint a New York-i metrón, vagy a Pentagonnak ...! 1972-ben, az amerikai kormány hivatalosan megszüntette a hasonló tanulmányok, de nem hivatalosan még mindig befejezetlen, ezúttal is alkalmazni géntechnológia eredményeit. És így 1986-ban, Wistar Intézet Philadelphia segítségével a géntechnológiával módosított veszettség vírus támadta az argentin szarvasmarha. Egy hasonló kísérletet végeztek az Oregon Egyetem Új-Zélandon. A hadsereg állítólag csak keres elleni vakcina egy halálos vírus ...
Kifejezve kétségeit az érvek, nevetségessé nyilatkozatai a tanúk, illetve a támogatás, bár a létezését chemtrails, de lebecsüli annak jelentőségét, rámutatva, hogy a katonai manőverek ismeretlen jelentősége, vagy megtagadja a további választ a hivatkozást, hogy "nemzetbiztonság" - ez a taktika az irányadó, nem csak arról szól, amely szándékaikról. "Chemtrails igazi," mondta a 2003 júniusában, Dennis Kucinich, demokratikus jelölt amerikai elnök egy nyilvános beszédében chemtrails a kaliforniai Santa Cruz. Kucinich követelte felfüggesztése minden katonai projekt a légkörben, amely magában foglalja azt is mesterséges felhők. Befújás után az égen látható néhány keresztül-kasul kondenzcsíkok, hogy néhány óra múlva elmosódott a fehér szuszpenzió és a nyomok is láthatók, néhány óra múlva, és az ég kék színét elvesztette. Permetezést általánosan megakadályozza a légköri csapadék, és vezet a száraz, hideg időben a ködös ég, száraz zivatar sok a villám ...
Az emberek a világ minden tájáról aggódnak a bejelentett jelenség e, és elküldi több száz kép szervezetek részt vett a vizsgálatban. Megtalálható több ezer fénykép dokumentálja a vegyi permetezés. Az egyik legnagyobb levéltári ilyen képek Chemtrail közép, ahol jelenleg legalább 2000 képet. Ugyanakkor egy másik aggasztó tény, hogy nem a szó chemtrails nem találják meg a hivatalos média. Ha már az árnyék az információk átvészelni a nyilvánosság azt ügyvitelét olyan módon, hogy hiteltelenné és nevetségessé gyanús egyéneket, és hogy az emberek downplayed a jelenséget, tekintettel arra, hogy jelentéktelen. Tényleg sokat ad elgondolkodtató ...
Összefoglalva azt lehet mondani, természetesen, hogy valami nem stimmel, és ez a tömegesen. Jelenleg nincs tudás, amit ők pontosan azok a felhők, és mi a kereset, de ismerve az abszolút módszereit és formáit az Illuminátusok csak azt tették lehetővé, hogy negatív vagy nagyon negatív magyarázatot. Ha a rejtett titkot alakul tengerimalacok, majd megy a "głupa", hogy senki nem tud semmit a legrosszabbra. Ez a másik oka, hogy végre változtatni a világot, annál jobb egyszer és mindenkorra vegye az ilyen típusú megbetegedések a mi életünkben.
Forrás: http://www.eioba.pl/a111434/czym_sa_tajemnicze_chemtrails
Automata fordítógéppel fordítva!