2010. december 11., szombat

Chemtrail helyzet 2010.12.06. - 08. Nyugati régió



























Természetellenes természeti jelenségek .....

Az izlandi vulkán-kitörések apropóján...

2010. március 21-én idén először, majd április közepén ismét kitört az Izland déli részén elhelyezkedő Eyjafjallajökull nevű tűzhányó.

Az első kitörés kevés füsttel, de annál látványosabb tűzfüggönnyel, a második vulkánaktivitás rengeteg hamulövelléssel járt. A hamufelhő miatt később jelentős korlátozásokat vezettek be számos ország légiforgalmában – káoszt hozva a földi létben.
1. ábraA Terra műhold április 15-én készült felvételén jól látható volt a felhőknél sötétebb hamufelhő áramlása a Shetland szigetek felé, majd keletnek fordulva elérte Skandinávia partjait, s továbbvonulását mi magunk is érzékelhettük pár nappal később (1. fotó).
A 8-11 kilométer magasba szökött hamufelhő Magyarország fölé már annyira felhígulva érkezett, hogy elmondható, hogy a nagyvárosi utca benzingőze ártalmasabb, mint a vulkáni hamufelhőé.
A kitörés mégis számos, nem mindennapi kísérőjelenséggel járt, melyekről nem tudomást venni annyit tesz, mintha homokba dugnánk a fejünket.
A kitörést követő napokban a napfelkelték és naplementék oly misztikusak voltak, aminek a hatására szebbnél szebb fotóktól élénkült meg az interneten a virtuális világ. Vajon mi lehet a hátterében a furcsa „ködbe” burkolózó napfelkeltéknek?

Dominóelv

Az eredeti kérdés, hogy milyen természeti hatás következtében változott meg fölöttünk az égbolt, pontosabban a légkör összetétele, messze túlmutat az eredeti célon. A válaszkeresés nyomán egy másik kérdés is egyre inkább előtérbe kerül: vajon az előre át nem gondolt emberi beavatkozások vagy egyes tudományos kísérletek összessége hozzásegít- e a mostanában kétségkívül gyakori és rendkívüli intenzitású természeti jelenségek, katasztrófák létrejöttéhez?
A jelenségek, melyek Európa nagy részét érintették, dominóelv-szerűen taroltak. Vajon miért? Miért volt ekkora a káosz – emberi szemszögből nézve?
Teljességgel belaktuk a Földet, s már nem csak a szoros értelemben vett földet, hanem a vizeket, a levegőt is. Utakkal átszeltük a hegyeket, célunk érdekében, legyen az föld alatt vagy felett. Nem számít. Nincs lehetetlen az ember számára, és alig van olyan pontja a Földnek, ahová ne tettük volna be a lábunkat.
A keresés, a motiváció, mint mindig, most is a rendkívüli profitszerzés lehetősége. Nyersanyag- és energiaéhesek vagyunk, mindenki – fejlettségétől függően – másra. A csúcsprofit- szerzés most az energiaforrás és az energia vezeték nélküli továbbításában rejlik. A vezeték nélküli energiaközvetítési mód, amely Nikola Tesla (1856-1943) szabadalmain alapszik, és elképesztő mennyiségű információt tartalmaz, számos további kutatást indított el az 1990-es években. Az erre alapuló legátfogóbb program neve: Nagyfrekvenciás aktív ionoszférakutató program, angol rövidítése: HAARP (High-frequency Active Auroral Research Project), mely témában kutatócsoportok alakultak szerte a világon, és több könyv is megjelent ezzel kapcsolatban. Az egyik legismertebb munka Jaene Manning és Dr. Nick Begich: „Az angyalok nem játszanak ezen a HAARP-on”, alcíme: Tesla Továbbfejlesztett Technológája, (Earthpulse Press, 1995). A HAARP az elmúlt években kapott különös médiafigyelmet, mert a program kísérletei erősen hasonlatosak Tesla kísérleteihez.
A HAARP-rendszer mögött Bernard J. Eastlund tudományos szabadalma áll, melynek leírására Dr. Nick Begich 1995 áprilisában talált rá, s melyben valóban szerepel a drótnélküli energiatovábbítás lehetősége.
Bernard J. Eastlund tudományos szabadalma és munkája jelenleg már részleteiben elérhetőek, és azok a kutatók, akik éltek a lehetőséggel, és behatóan foglalkoztak a HAARPprogrammal, kijelentették, hogy a HAARP lényegében időjárás-befolyásolásra is alkalmas. „Ez a találmány lehetővé teszi, hogy példa nélkül álló energiamennyiséget pumpáljunk a Föld atmoszférájába stratégiai megfontolásokból, és hogy ezt az energiaszintet fenn is tartsuk meghatározott energiaimpulzusok alkalmazásával, miáltal a légkör viselkedése sokkal pontosabban és jobban irányítható, mint ezidáig bármikor”. „Lehetségessé válik az időjárás befolyásolása, például oly módon, hogy megváltoztatjuk a magas légköri szélviszonyokat, úgy, hogy egy vagy több mesterséges turbulenciát keltünk, melyek akár lencseként is képesek működni.” (Idézetek a szabadalmi leírásból.)

Hatások az ionoszférára és az ionoszférából

2. ábra„A HAARP által keltett nagyfrekvenciájú rezgések pontos mikéntje mindmáig ismeretlen, azonban a Gaia ionoszféra rezgéseinek harmóniájához képest biztosan valami szörnyű kavalkádot fogunk kapni” – vezette le Paul Schaefer Kansas City-i kutató, elektrotechnikai mérnök, aki négy évet töltött nukleáris fegyverek építésével. Schaefer további megállapításai: „…az atomkor és az ipari tevékenység különösen a technikai jellegű sugárzások, már rendkívüli módon megbolygatták környezetünk kényes egyensúlyát. Tudjuk azt, hogy az ionoszféra molekuláris folyamatai, az ionok áramlási rendszere döntő befolyást gyakorol időjárásunkra. Ha mi ezt a már megbomlott egyensúlyú rendszert gigászi energiájú mikrohullámú sugarakkal kezdjük el bombázni, akkor nem csak az ionoszféra és a mágneses tér omolhat össze, de igen komoly vulkáni aktivitásra és földrengésekre is számíthatunk.” „Egy lehetséges összehasonlítása a nagy energiákkal feltöltött Földnek összevethető egy autó akkumulátorával, melyet túltöltünk a normális állapotához képest, minek következtében abban forró pontok alakulnak ki, elektromos ívek, fizikai károsodások és általános vezetési problémák, melyek során a fölös energiamennyiség megpróbál utat keresni magának.”
További, számos kutatót foglalkoztató kérdés, hogy miként kapcsolódik az ionoszféra lüktetése az agyműködéshez?
A Föld ionoszférája nagyjából 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann-rezonancia –, csúcspontja jelenleg 7,8 Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között; a „Föld szívverésének” ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.
A Naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű, fokozott Napaktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható.
Az angyalok nem játszanak ezen a HAARPon c. könyv számos interjút is közöl, többek közöttElisabeth Rauscherrel, a fizikai tudományok doktorával, aki látványos karriert futott be a nagyenergiájú fizika terén, számos tekintélyes presztízsű tudományos lapban publikált, és több könyve jelent meg. Rauscher kommentálta a HAARP-projektet is, ezekkel a szavakkal: „…hihetetlen mennyiségű energiát pumpálnak egy rendkívül kényes molekuláris rendszerbe. Az ionoszférában ezáltal katalitikus folyamatok gerjesztődnek. Kicsiny beavatkozás következtében hatalmas kiterjedésű változások következhetnek be. A földi ionoszférát úgy kell elképzelni, mint egy, a bolygónkat körülvevő szappanbuborékot. A buborék felszíne szüntelenül kavarog. Ha egy megfelelően nagy lyukat ütünk rajta, a buborék egész egyszerűen kipukkad.”

Kibillen az egyensúly?

Daniel Winter, a fizikai tudományok doktora, Waynesville-ben, Észak-Karolinában fizikus. Őt idézzük: „A HAARP nagyfrekvenciás energiakibocsátása csatolódhat a Föld bolygó által keltett extrém nagy hullámhosszúságú sugárzásokkal. Ez utóbbiakat maga a Föld bolygó kelti, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkot, és egyértelműen meghatározza a bioszféra lényeinek viselkedését és életműködését. A HAARP geomágneses hatásai beavatkoznak a Föld lüktetésébe, a kétfajta sugárzás interferenciája pedig akár az egész ionoszféra szétesését okozhatja.”
Dr. Nick Begich és Manning fent említett könyvükben néhány igen fontos ökológiai kérdést vetnek fel. „Ezek az energiasugárzások vajon mindenféle hatás nélküliek, vagy éppenséggel hatásuk összegződik, amely egy bizonyos érték elérésekor visszafordíthatatlan károsodást okoz? A HAARP-projekt egy lépés csak az úton, melyről nincs visszafordulás? Újabb olyan energiakísérletbe fogunk, mely által kiszabadítjuk a démonokat Pandora szelencéjéből?”
A kísérletek mögött Nikola Tesla bolygónk formálásra képes felfedezései állnak. Tudjuk, Tesla hová jutott, sejtjük, hogy az emberiség hová tart, ha nem fékezi energiaéhségét, de azt végkép nem látjuk, hogy Földünk hogyan válaszol minderre?
3. ábraVajon az utóbbi időben megnövekedett szokatlan vulkánkitörések és kísérőjelenségeik (pl. a különös villámlások, lásd: fotó), földrengések, katasztrofális áradások és a HAARP-kísérletek között van-e összefüggés?
A geofizikusok felismerték, hogy energiát juttatva a természetes környezetbe, jelentős környezeti hatások válthatók ki.
Márpedig az tény, hogy a drótnélküli energiatovábbítás technológiája kilépett a kísérleti laborból a Föld légkörébe. Az emberiség jelenleg is hatalmas elektromágneses energiákat juttat a környezetbe anélkül, hogy a kutatók pontosan tudnák, mi lehet a kritikus érték (melyeken túl pl. plazmamegszaladások várhatóak).
A vulkáni hamufelhő előbb-utóbb elvonul felettünk, a kérdés inkább az, hogy felkészültünk- e a következőre?