2010. július 29., csütörtök

Frontok

Alakulnak a frontok, s nem csak az időjárásban, mert az EU-ban komolyan kezdik venni a chemtrail & Haarp konfigurációt, ami ugye kormányok fölötti kormány irányítása alatt avatkozik be a bejósolhatatlan jövendőbe. A Távol-Keleten több USA hadgyakorlat is zajlik, egyelőre a vízen és ez nagyon irritálja Kínát is, de az afganisztáni-pakisztáni helyzet is élesedik. Potenciálisan legalább három konfliktus-forrás van a körzetben, amely háborús casust biztosíthat a tartalékait felélő USA neokhónoknak és az izraeli lelki paralizált vezetőknek: Afganisztán, Irán és a két Korea. No ez nem zárja ki, hogy esetleg Jemenben indul meg az offenzíva, mert a törökök is erősen készülődnek, nem csak a románok arra a háborúra, amiről nálunk egy szót sem szeretnének hivatalosan ejteni és az átlagnak lilája sincs, miről is szól manapság a nyelvlecke. A török haderőből sorban szórják ki a nem lojális és vagy mossados beépített tiszteket és alparancsnokokat. Az USA szenátusa megszavazta már a háborút, mert nem tudják másképpen nem tehetnek s Izrael is vagy megpuccsolja a jelenlegi kormányát, vagy leváltatják kívülről, de a jelen állás szerint őszre nekik is meg kell szavazni a hadi eseményeket. Lehet, hogy ezt nem mindenki fogja kivárni?


Egyelőre mintha Európa kifelé tolatna a Bilderberdg-akciótervből és sem a németek (Merkel kulacsainak száma számos) és a mostanság eléggé megtépázott hírű Sárközy (most kezdik pedzegetni, hogy Mossad ügynök múltja van és olyan pénzek is vándoroltak hozzá, amelyek miatt pl. a l’Oreál vezetőjének lányánál most házat is kutattak: „Mert megérdemli”) is tán kezdi felfogni, hogy csúnya világ lesz, ha nem tér magához. Hirtelen a kelet-európai cigányok mintegy 200 illegális telepét akarja bűnözőstől felszámolni és deportálni oda, ahonnan jöttek. Jaj neked Mohács, jaj neked drága hazám, mert a bál még csak most következik igazán. Most akkor a zsidó-cigány Sárközy (aki mossados is) rasszista? Kíváncsi leszek, hogy mikor mondja a kóser sajtó is naponta be, hogy egy rendőrt itt is és ott is agyonvertek, lőttek, gázoltak a frissensültek. De ha ez kell ahhoz, hogy a miniszteriális bűnözői szint mögé lásson az ember, akkor ez van. Ha káosz kell, akkor tálcán szolgálják, aztán meg a káosz-irtókat is az őszi választások utánra, mikor a sok félrevezetett és tudatlan magyar és egyéb fajta egyöntetűen adja le a voksát a Likud-Fidesz zsidó-betelepítési tervének nagy nemzeti konszenzusára, midőn szerintük csak önkormányzatok választásáról lesz szó. Pedig dehogy!

Az orosz erősebbre fonta a szálakat és Ukrajna már teljes hadi díszben állva várja, hogy a zsidó-román konglomeráció még békés úton szétbontható-e, vagy tényleges operációval kell beléje avatkozni. De, hogy megosszák az ázsiai és az európai frontszakaszokat, ezért Dél – és Közép-Amerika is be van vonva az operációba. Bolívia most bukik egyet erkölcsileg azzal, hogy az elnöki tanácsadónál 240 kg. kokaint véltek felfedezni? Egy biztosnak látszik: a Mexikói-Öbölben az olaj már világkatasztrófával fenyeget és ha atomot robbantanak, akkor a többi kutak a környéken, egy pillanat alatt elapadhatnak és ez már nem csak USA ügye, ugye? Forrósodik a levegő, de hála a Magasságosnak, nálunk még béke honol, hiszen a híradók a semmiről szólnak és olyan szánalmas terelést művelnek, hogy érezni lehet a sötétséget, ami tapintható módon sugárzik felénk.
Tegnap reggel a Nyomi-Irodába menet a Szigetszentmiklósra bejövő út körforgalmánál éppen előttem egy fehér Peugeot a körforgalommal szemben tette meg a félkörét, több baleset-veszélyt is okozva ezzel, de emberére akadt, mert mikor kikanyarodott volna, egy szabályosan közlekedő magyar gyerekkel akadt össze, aki nem akarta elengedni, mert két pofon kijárt a tirpáknak. A vétkes sofőrnek Dr. Haus –feje volt csak olyan 30 éves kiadásban, borostásan. Mit mondjak, egyből fel lehet ismerni nálunk a menekült „palesztint”. Nem akart verekedni, helyette azt kiabálta orrhangon és idegen akcentussal, hogy „Semmi, semmi!”. Kedvem lett volna ott lefogni és elkérni az útilapuját, hátha kiderül, hogy a kocsi tele van olyasmivel, amit sem az NBH, sem a nyomi NNI nem fogadna el bizonyítékként a betelepült zsiráfok fegyveres mivoltának igazolásaképpen. No nem baj, mert lesz erre még gyakori módunk, úgy érzem. Most reggel hívott egy rendőr barátom és meglepve közölte, hogy a Petőfi Laktanyát az In-Kal őrzi. Kezd leesni neki a tantusz, amiről már négy éve tépem a számat. Ha nehezen is, de tán nem

De ami még jobban felkeltette az érdeklődésem, az az, hogy éppen a napokban olvastam egy cikket arról, hogy sok éve egy magyar vadászpilóta hogyan üldözött a légterünkben egy UFO-t, s ma meg Nagykanizsáról érkeztek olyan hírek, hogy tegnap este 9 óra után két vadászgép ugyanezt tette egy égi jelenséggel, amit a szemtanúk nagyon gyorsnak, éles irányváltoztatásra képesnek, az Esthajnal-csillagnál sokkal nagyobbnak, fényesebbnek és színárnyalatokban játszónak írtak le. Most beszéltem az egyikükkel, aki teljesen el volt bűvölve a látványától és ő sem hitte volna el, ha nem a saját szemével és füleivel érzékeli a zajt és a látványt. Erről jut eszembe, hogy mintegy hónappal ezelőtt szintén arról a környékről jelezték felém az észlelést , s olyan személy, aki inkább racionálisnak mondható, mint spirituálisnak. Ne aggódjatok, nem ez a fő téma, csak megjegyeztem, hogy a katonai légi parádé egybe volt kötve egy kis egyéb kategóriás élménnyel, de szerintem több szemtanú is megszólal előbb, vagy utóbb a témában.

Ami viszont ehhez a jelenséghez másképpen köthető, az egy olyan adalék, amelynek oknyomozására rá vagyok állva, bár a lecke fel van adva. A hozzám eljutott információk szerint Sába palotáját ezer évekig keresték Afrika / Opfir térképén, de hiába. Nos, a helyet 1987-ben megtalálták, létezik, de zárolták, több okból is. A kő mennyisége az elmondottak alapján annyi és akkora tömegből áll, mint a GIZAH-i piramisok össztömege, és az AKROPOLIS hozzá képest csak „játszótér”. Úgy tűnik, hogy Salamon (feltehetőleg nem is létező személy) soha nem találkozhatott Sábával (Szabad, Saba-t, Abas...), mert a megjelölt salamoni korszak előtt kb. 4000 esztendőre teszik a palota működésének aranykorát. De ezt ne mondjátok el senkinek, mert a szálak itt is a történelemhamisítás felé vezetnek és a nagyon írott és nagyon régi „kiválasztott” népességről kiderülhet, hogy nem is volt Egyiptomhoz sem vallási, sem fajai közük, és ebbe belebukhat a Vatikán is, ahol ezeket a félrevezetéseket már a keletkezésük óta pontosan tudják. Ha a zsidó lebuktatja Vatikánt (jujdejó-kereszténységet), akkor ők is megbuknak, mert ők hazudtak először és nagyobbat. Tetszik nekem ez a történet, de még mindig csak a legelején tartunk. A megoldáshoz azt hiszem a telefonos segítséget fogom igénybe venni!

Ha ma egy kicsit a Földtől elrugaszkodott témákat hoztam, elnézést érte, de szerintem összefüggéseiben lényegesebb kédéseket feszeget mindez, mint a p-ÁRT-okkal való meddő foglalatoskodás.

Forrás: postaimre.com