2010. július 31., szombat

Az ÁRPÁD SÁVOS ZÁSZLÓRÓL..

A magyar címer:

…Minden kétséget kizáróan megállapítható azonban, hogy fő alkotóelemeinek eredete az ókori műveltségekhez vezethető vissza. Ezek a következők: a címer bal oldalában helyezkedik el a négy piros és négy fehér sáv. Jobb oldalán pedig a kettős kereszt, alatta a korona és az alatt a hármas halom.

A négy fehér sáv piros alapon (vagy fordítva) időrendi kialakulása és bizonyíthatósága: Körülbelül hatezer évvel ezelőtt Enki a legősibb sumer városnak, Eridunak volt a főistene, azaz a bölcsesség istene. Anu és Enlil hármasságában uralta Sumériát. Enki nevét négy ékkel írták. Később az akkádoknál Ea vette át Enki szerepét, akinek szintén négy ékkel írták a nevét, amint ez a babiloni pecséten, jelképe, az oroszlán oldalán látható. Vele szemben Sin istent (alisten) látjuk, akinek nevét három ékkel írták, ezek jelképe, a bika oldalán vannak. Zarathustra a szittya-hun vallás megújítója és főtáltosa volt. Bölcselete jól ismert a művelt világban. Ő körülbelül 2600 évvel ezelőtt élt, és köpenyének szegélyén is négy sáv látható (Forray Z. felismerése). Négy hajlított sáv-ív látható a cseremisz földön talált, Kr.u. IX-X. századi magyar tarsolylemez két egymással szembe néző oroszlánjának oldalán is. Az utolsó ív ékszerűen van kiképezve. Négy fehér és négy piros sáv látható a XI. századból való zászlónkon is, melyet Árpád-sávos zászló néven ismerünk. Az esztergomi várkápolna egyetlen megmaradt oroszlánjának (falfestmény) oldalán a négy sáv vagy ék a hármas halommal van egybeszerkesztve.



Ahhoz, hogy a címerekben látható alkotóelemeket értelmezzük, tudnunk kell, hogy a címerek valójában képírások. Azokkal alkotóik valamit mondani, kifejezni akartak. A magyar címer nem egy gondolat vagy terv alapján készült. Kialakulásához közel fél évezredre volt szükség. Az teszi valóban csodálatossá, hogy e három ősi képjel értelmes mondanivalóval egyé ötvöződött benne.

Igy talán mindenki megérti, minek jelképe az Árpád sávos zászló, gyökereink jelképe, őseink hagyatéka. Elvenni tőlünk nem lehet, mert eredeti jelentését nem írhatja felül semmi, és senki. Használatát nem tilthatja senki, és semmi. Mert a miénk. Több száz éve.

FORRÁS

A MAGYAR NEMZETTUDAT TÍZPARANCSOLATA

Tartalom Forrai Sándor:
1. Magyar! Szeresd a te Istenedet teljes szívedből, minden erődből. Ne felejtsd el, hogy az Isten szavunk jelentése Őslélek, öröktől fogva a világmindenséget teremtő lélek, melynek fogalmát egyedül csak a magyar nyelv tudja ilyen pontosan kifejezni, ragaszkodj hozzá minden körülmények között.

2. Merjél újból minden igyekezeteddel a magyar nemzet szemléletében élni, gondolkodni, alkotni, minden cselekedeted nemzeti érdekünket szolgálja.

3. Tartsd szem előtt, hogy legyen a magyar jövőben minden magyar igaz testvére és minden más népnek, elsősorban itt a Kárpát-medencében felebarátja.

4. Becsüld meg mindazt, ami a miénk, ami magyar, múltunkkal, történelmünkkel, kultúránkkal kapcsolatos. Ennek ismerete nemzeti tudatunkhoz hozzátartozik, enélkül nem lehetsz jó magyar.

5. Boldogulni, alkotni csak közösségben tudsz, elsősorban a családi közösségben, mely minden közösségnek, a nemzetközöségnek is alapja, magva, ezért fontos, hogy a családi közösség szilárd alapokon nyugodjon, mert ha azok felbomlanak, az veszélyezteti egész nemzetközösségünket is. Vigyázz és óvd, mert felelős vagy a családodért.

6. Tanuljad, hogy minden nemzet támasza, talpköve a tiszta erkölcs, mely ha megdől, nemzetünk kerül veszélybe. Ennek elkerülése érdekében gyakorold a tiszta erkölcsöt, szeresd a munkát, követve őseink példáját, mely egyúttal magyar testvéreink megbecsülését is jelenti.

7. Ha a közigazgatásban vagy egyéb területen tisztséget vállaltál, akár az államvezetésben, kötelességed a nemzet javára cselekedned, minden idegen vagy önös érdek félretételével.

8. Kötelességed neked és minden magyarnak ősi magyar nyelvünk tisztaságának megőrzése, a felesleges idegen szavak kerülése. Amely nép elveszti nyelvét, az elvész.

9. Becsüld meg ősi magyar rovásírásunkat, mert népünk olyan ősi kulturális öröksége, amely ma már egyetlen európai népnek sincs. Tudd meg, hogy mai latin nagybetűs írásunknak is egyik alapja a székely-magyar rovásírás.

10. Hazádnak rendületlenül légy híve, oh magyar! Nemzettudatod adjon erőt, hogy Isten akaratából a nagyvilág bármely részén, a hazában vagy idegenben, emelt fővel, magyarként
élhess.


forrás

A nemzeti óvoda és a dadusok

A nemzeti óvoda és a dadusok

Van pár mélyebb tudományos és történelmi kérdés bennem, de ennek megvitatását egyelőre még elnapolom, mert úgy látom, hogy a nyílt kibeszélés nem mindig célravezető, főleg ha a konszenzust keressük. Mivel nem politizálok, ezért az alábbi értekezést is vegyétek semmisnek!

”Sziasztok!
Gondolom, láttátok ezt a jól sikerült, rendkívül finoman fogalmazott, politikus szöveget az Msz honlapon: - Link -


Ebből kellett óvatosan elegáns rövidhírt készíteni az Msz tévé híradójába a héten. . Ez az, amiről már hónapok óta beszélnek az MSz háza táján.

1. Támogatásáról biztosította Fideszt a Magyarok Szövetsége

Nem régiben tette közzé a Magyarok Szövetségének elnöksége azon nyilatkozatát, melyben támogatásáról biztosítja a jelenlegi kormányt a nemzet érdekében történő nemzetközi tárgyalásokon. A minden párttól független szervezet abban az esetben támogatja a Fidesz működését, amennyiben az Magyarország valós gazdasági érdekeit képviseli. Tehát tárgyalásai során a valódi, munkával megtermelt értékteremtést, és nem a hitelből finanszírozott látszatjólétet kívánja kieszközölni. A Szövetség arra biztatja a Fideszt, hogy "továbbra is megalkuvástól mentesen, bátor kiállással igyekezzen a hazánk számára legelőnyösebb feltételeket kiharcolni a nemzetközi és hazai tárgyalásokon".

Sőt, a Magyarok Szövetségének elnöksége e közleményében tagságát is felkéri arra, hogy IDÉZEM: "tudatos türelemmel támogassa a kormány
nemzeti érdek szerinti politizálását".

Nos, az MSZ vezérkar „behódolását már többször előre jeleztük és ez fájó pont személy szerint nekem is, mert elég sok kísérletet tettem arra vonatkozóan, hogy ne menjenek félre. De lássunk a mélyebb tartalom mögé, hiszen a magyarokat azért kellett ebbe a rezervátumba is összegyűjteni, hogy arról értesítsék őket, csakis a Jujdejó keresztény egyház égisze alatt gyülekezhetnek, miközben muzulmán veszély rémképét fest elénk Kigyelmed.
"…Miután Ázsiában, Európában elképesztő mértéket öltött a muzulmánok térnyerése, a magyarság megmaradása szempontjából nagyon fontos törénésnek tartanám, ha a történelmi egyházak és a nemzet folyamatosan közelítene egymás felé…Reményeim szerint ez a nemzet lesz az, amelyben először fognak újraegyesülni a keresztény felekezetek, s ily módon példát tudunk mutatni a világnak…" (Vukics válaszleveléből részlet, LELEPLEZŐ 2010 XII/2 168.old)
Ugyan mit tettek a kizárólag zsidó vezetőkkel rendelkező nagyon keresztény egyházak az utóbbi 20 évben a magyarságért? Egyes papok, lelkészek igen, de a zsidó (nem muzulmán!) vatikáni vezetőség csak privatizált és végignézte az ország elárulását (noch dazu még aktívan részt is vettek benne, mert ugye fajtiszta kazárok). Mint tudjuk, Európa országainak vezetői gárdája és bankár-kasztja sem muszlim, és éppen ezért furcsa az, hogy a törvényeket EU-szabályokat zsidók hozzák és mégis a muzulmán veszélytől óvnak, mert nyilván azt szeretnénk, ha mi, az Isten adta nép azt szeretnénk, sőt kívánnánk, hogy a „veszélyt” amit ők szabadítottak ránk álcaképpen, mi egyöntetű kívánságunkkal úgy oldjuk meg, hogy a zsidó-kersztény egységet mi kívánjuk, bár abban már nincs sem valódi keresztény, sem egység, csak zsidó. Csodálkozom, hogy Vukics, a képzett katona, harcos, Koppány Karaul által kiválasztott (majd megbánt) ember ezt nem látja át, de biztos megvan a saját érvrendszere erre vonatkozóan is. Nem a muszlim vezetők jártak heti-napi szinten a Nemzetvédelmi Egyetemre sem, ha jól tudom, hanem az izraeli nagykövetek és mindenféle strómanók, de nyilván most a dékán letartóztatása és ez a manipulát felvételes zagyvaság is csak valami jó trükk, nehogy kiderüljön, ott sok katona tudott arról, hogy fegyver - és drogszállítmányokat hurcolásznak csomagnak álcázva a muszlim harcosok. A jó szándék itt már kevés, de több kell: az értelem!

Aztán nézzük a másik nagyon nemzeti és nagyon radikális mozgalmat, ami tán nem is párt. Tegnap kaptam a hírt, hogy a Jobbik vezetőségének a fele már a honlapomon lóg. Kár, hogy csak most kezdték, ha igaz, de remélem, hogy okulnak is és visszafelé is tudnak olvasni nagyon sokat. Most érik be az a gyümölcs, aminek szüretjére már nagyon rég óta figyelmezettem, és sokan mások is szóvá tették rajtam kívül is, úgy Gárda, mint Jobbik ügyben. A párt átszervezése van folyamatban és több helyen csak most kezdik bekérni az önéletrajzokat s derülnek ki oltári turpisságok, hogy kikből is verbuválódott a bp-i, illetve a vidéki társaságok egy része, zöme. Kiviláglik, hogy a helyi akármilyen polgármesterek megbízott emberei, kollégái hoztak létre csírákat, amelyeket Jobbiknak neveztek el, hogy megakadályozzák ezzel a valódi mozgalom-jelleg kialakulását és a valódi magyar nemzeti érdekeket hangoztatók és képviselők irányítói pozícióba keveredését. Ezért van – többek között- tele a Jobbik, nonim és mindenféle politikai söpredékkel, ültetettel, s a normálisok meg hullanak ki, vagy maguktól távoznak. A Gárda detto, de hát erről is sokat beszéltünk már. Túl sokat. Budapest és a vidék, két különböző kategória, de aranyszabály itt is: keresd a zsidót, s megtalálod a pártot. Lesz még folytatás, mert őszre sok szavazót veszítenek, de a Fidesz is. Magas körökből jött vissza, hogy egy éven belül milliónyi lesz az elveszített szavazatok száma Likudéknál. A balgák nem tudják, hogy már mindegy, mert 2,5 millió zsidót vár Olstein beköltözésre és különben sincs szükség már a szavazókra, csak a haderőre, ami megvédheti a valagát. Már Perge szeme is nyiladozik. Több, mint egy esztendővel ezelőtti szavaim, gondolataim most ő írja le és le is hozza a Kuruc. - Link - Akkor ezt most tessék jól megrágni megint!

És akkor térjünk ki kicsit Budaházy Gyuri témájára is. Hogy jön ez ide, mindjárt megértitek. Egy esztendeje tudom, hogy erős anyagi érdeksérelem miatt tartják bent, mert a rossz nyelvek szerint üzleti bonyodalomba keveredett (finoman fogalmazva) bizonyos Novák Tamás vállalkozóval, aki gyémántban is utazik. Tamással egyszer volt szerencsém személyesen beszélni és meglepett a „jóltájékozottsága”, bár én még jobban voltam értesült az adott témakörben. A TMRSZ Jobbik vezérkar általi árulása volt a téma, s lásd, most is folyamatban van a dolog, hiszen semmi nem tiszta a két szervezet között és csak ez biztos.) Szóval, Novák Tamás, Novák falva (Velem). Tamás ott van a Jobbik mellett, s megszerezve a Nemzeti Kávézót a Patrubány –féle Világszövetségtől (elég szövevényes és tisztázatlan módozatát ismerem a történetnek), a felső részt a Jobbiknak ajánlotta fel irodának még anno. Ez nem jött össze (nem fejteném ki a valószínű okot, de van elképzelésem miért). Viszont a MSZ-nek is Tamás adott Székházat, aminek felújításán annyian dolgoztak, dolgoznak. Tamás itt is, Tamás ott is. Gyuri kiemelése a Vármegyésektől és a Jobbik mellől éppen a szövetség kötést követően történt, s ezzel jelzett Tamás Vonának is, hogy nem egészen az van, amit ő akar, no meg Gyuri is meg lett fogva, de nem azért amivel vádolják, mert az egy felépített történet, amivel csőbe van húzva. Ha nem így lenne, akkor a többieknek sem kelhetett volna szabad lába. Most rebesgetik, hogy Gyuri elengedése már nem várat sokáig magára, de Tamás kezei és szemei alatt kell legyen, ezért száműzetésének helye Kőszeg és környéke lészen. Tamás azon a környéken eléggé kézben tartja az eseményeket, de hát ez így is van rendjén nem?

Ragozódjon még a dolog? Itt van nekünk a nemzeti oldal, amit annyian emlegetnek, de benne a hálózatban és mindenki csak részleteket akar látni, mert ha az egészet venné, akkor belegabalyodna a háló(zatba).

Novák Tamás annak idején tán összeütközésbe került Pintérrel (nem ezzel a mostanival, hanem a másikkal), de nyilván a dolog rendeződött valahogyan, hiszen most úgy néz ki, hogy a mi jó öreg Sanyi bátyánk keze mindenhová elér, s Tasnádi is éli világát amióta kikerült és nagyban, ingatlanokban utazik. Van még pár meglepetés ebben a témakörben is, de ha valaki elkezdi feldolgozni a csak most kapott anyagot, akkor rájöhet arra, hogy a hagymának sok rétege van, s minél közelebb kerül a belsejéhez, annál jobban csípi majd a szemét.

És 1 hatalmas hozzászólás...elgondolkodtató!

magyar sámán
júl. 30./16:28


A jujdejó-kereszténység olyan zsidó csapda, amiből csak nagyon kevesen tudnak szabadulni, nagyon nehéz tőle elszakadni, mert már ezer éve tűzzel-vassal verik az emberek fejébe. Gyakorlatilag ez a legnagyobb átverés a történelemben.

Nem tudott elszakadni tőle a miép, se a jobbik, se a magyarok szövetsége, se az mna, mindenki jujdejó keresztény akar lenni azzal együtt, hogy magyar is akar lenni. A zsidesz se véletlenül állt össze jujdejó-semjénnel és a pedofil pap-bandával.

A magyarországi népesség nagy része zsidó-agymosott jujdejó-keresztény. Fel kéne ébredni ebből a kómából.
Inkább hisznek a zsidó sátánnak, mint a magyarok Istenének.

Az ősi magyar hit meg ugye üldözendő újpogány.

A zsidó a gyökereknél támad, a hitnél, a vallásnál, a világnézeti alapoknál. Minden más zsidó gazdasági-politikai hazugság erre a hazug alapra épül fel, amíg minden összedől.

A zsidó jehova, a sátán ugyanaz, mint a jujdejó-keresztény istenség. Vagyis a jóhiszemű birka-magyar népesség nagy része sátánista, és nem is tud róla. Itt van a kutya-zsidó elásva. Itt rágják az élet gyökerét a férgek.

Aki ebből nem tud kimászni, aki ettől nem tud elszakadni, akinek a hite és vallása nem tiszta, ősi magyar hit, akinek a vallásában ott vannak a zsidók, és ott a zsidók istene, annak az élete hozzá van láncolva a zsidókhoz.

Az igaz magyar hitben nincsenek zsidók, mert ősi hitünk sokkal ősibb, mint a zsidók. A magyar ember közvetlenül kapcsolatba kerülhet Istennel.
A mi istenünk az EGY ISTEN, a zsidók pedig sosem voltak egyistenhívők. Az ő istenségük biszex, kétnemű, kétarcú, kettős istenség.

Az ősi magyar hitet pusztítva pusztították, de szerencsére megmaradt.

Ha a magyarok szövetsége előre kitervelt módon vagy éppen jószándékú barom módjára jujdejó-keresztény alapon szövetkezik az ellenséggel, akkor ez csak azt bizonyítja, hogy az évezredes zsidó agymosás még milyen csapdában tartja az embereket.

Ezzel hódították meg a zsidók a világot, és a háttérben így terjedt el a világon a zsidó sátánizmus.

De ez is meg fog változni.

>FORRÁS: postaimre.com