2010. július 5., hétfő

A MAYA naptár rejtélyének megfejtése

A MAYA naptár rejtélyének megfejtése. Katasztrófa várható!

Pár éve figyelem tudatosabban az időjárás változását, katasztrófa-jelenségeket és az ezekről szóló híradások ellentmondásosságát. Nos, azóta kiderült az is, hogy az ember számos esetben beavatkozott ebbe a természeti jelenség-sorozatba és manipulálja azt. Sokat írtunk már a HAARP és a chemtrail jelenségekről, a mesterségesen előidézett cunamikról, földrengésekről, vulkáni aktivitás elindításáról is, de mind ez érvek és tények ütköztetésének minősülő okfejtésnek bizonyult. Az emberi tevékenység a katasztrófák hátterében bizonyított tény, de kérdés az, hogy mi célt szolgál? Ha nem tudnánk, hogy egy globális összeesküvés már évszázadok (évezredek) óta rejteni igyekszik valódi múltunkat, hogy ne sejthessük jövőnket, azt gondolhatnánk, hogy mindez csak egy szimpla népesség-szabályozó program, amelynek alapja egy kimondott és radikális népességcsökkentési aktus.

Sokakat foglalkoztatja a pólusváltás, a NIBIRU misztériuma, és a gyógyszerekkel, vízzel, élelmiszerrel, pszichológiai hadviseléssel és fizikai háborúkon keresztül történő kiirtásunk már nem is annyira légből kapott gyakorlata, miközben egyre többen észlelnek a háttérben egy komolyabb összefüggést is, mert sok hír szól a génbankok, óvóhelyek létrehozásáról (tengerfenéken, barlangokban, jégsapkák alatt, űrbázisokon), élelmiszer és nyersanyag készletek felhalmozásáról, miközben a világ egy mérhetetlen sokkal járó háborús konfliktus felé sodródik, amelyet ugyanazok szorgalmaznak, akik meghatározták - százegynéhány évvel ezelőtt - a földi ember lélekszámának maximális, 500 milliós limitjét. Az érzékenyebbek, a lélek útját járók, de az anyagi világhoz kötődők is valami súlyos változásról beszélnek, mert érzékelik, hogy valami eddigi tapasztalatainkon túlmutató vár ránk valamikor a közeljövőben. Egyre több katasztrófa-film és újságcikk vetít elő kataklizmát, miközben –vélhetően okkal-, keverik a tudományos tényeket a fikció szülte elemekkel. Könnyű ezen a pályán eltévedni, mert pontos információja alig van valakinek, s aki tud, az is hallgat róluk. Korábban írtam, hogy kapcsolatban állok egy kutató csoporttal, aki korábbi közléseit sokan méltányosan fogadták, de még többen kétkedő módon viszonyultak hozzá.

A karácsonyi cikk megjelenése óta folyamatosan figyelhető meg a földrengések sorozata és egy olyan tendencia, amely arra késztette az említett csoportot, hogy újabb, és mindenkit érintő, húsba vágó bejelentést tegyenek. Mindenki, aki ismeri a 2012-ről szóló legendákat, most fellélegezhet, mert a hír megerősítésre került, de a helyzet rosszabbnak látszik, mint ahogy azt korábban feltételeztük, s csak remélhetjük, hogy valaki tévedett, és az élet boldogan megy tovább, ahogyan eddig. De erre sajnos egyre kevesebb esélyt látok. A Nap nyugtalankodik és erről már a NASA sem akar hallgatni. Egyre többet „csepegtetnek” a légköri anomáliákról, rendellenes működésről, megfigyelt, naprendszerben élet nyomait bizonyító adatokból. Rá kell jönnünk, hogy gyakorlatilag alig tudunk pontosan valamit, de sejtjük, hogy „nem vagyunk egyedül” és a Föld is elég nagy bajban van. Erre a gondolatsorra ültették rá New Age-es dezinformatív, klímaváltozásos megtévesztő manővert is, amelyben a valódi változásokat akarják ember által irányítottnak is feltüntetni és a társadalom megvezetésére alkalmazni. Tény az, hogy a Föld szilárd burka egyre aktívabb mozgásba kezdett és ez nem csak a külföldet, hanem Magyarországot is érinti. Korábban két helyről is kaptam „látomást”, amely augusztusban földrengést jósol nálunk, de a tudósok megfigyelései és az elmúlt hetek apróbb rezgései is arra utalnak, hogy növekszik a tektonikus feszültség. Veszély előrejelzés Pest, Fejér, Komárom, Győr megyékre vonatkozik, ahol jelenleg is lassan emelkednek a rengések (1.5-2), egyik éppen Csepel alatt. Ha nem ússzuk meg a nagyobb rengést, akkor a paraméterek szerint Firenze epicentrumot jósolnak a hozzáértők, de az időpontját közelebbről nem tudják meghatározni.

A Földön zajló események gyújtópontja a Nap, és amit eddig a földi hatalmi harcokról, energiahordozóért folyó kíméletlen és becstelen küzdelemről írtunk eddig, az együtt a tiszta vízért és élelmiszerért, a túlélésért folytatott, kevesek által megértett, de mindenki számára létkérdésként megfogalmazódó súlypontra vált. Nem akarok pánikot kelteni, de a szakértők véleménye szerint, ha a kataklizmák bekövetkeznek, akkor az is jó, ha azt 50 millió ember éli túl, mert a Föld nem lesz biztonságos hely a következő egyensúlyi helyzet beálltáig, ami remélhetően egy rajtunk kívül álló erőnek köszönhetően, nem egy már maradandó jégkorszak kezdete lesz. Talán nem véletlen az sem, hogy az űrrepülésben, marsi bázis létrehozásában, fejlesztésében csúcsosodik ki a mai legmodernebb technológiai fejlesztés-sorozat, amiről az átlag embernek még fogalma sem lehet. Még így is reménytelen vállalkozásnak tűnik, mert eddig a Mars-expedíciókon 120 űrhajót vesztettek és 4 szállt le félig összetörve, de 3 van még útban a bolygó felé. 1500(?) km-en akarnak pályára állni, de szakértők szerint, mind oda fog veszni, mert a dokkoló pálya 20170 km-en van. A Merkúr felé tartó kísérleti Fluor-plazma űrhajó a kutatók előrejelzése szerint egy GAMMA sugármezőbe lép és gazdái „elbúcsúzhatnak tőle”. Ezek azok az üzenetek, amiket rajtam keresztül közvetítenek a háborúzó, nemzetpusztító „elit” irányába, mert ami jön, az a jelenlegi technológiai fejlettségünk mellett kivédhetetlennek látszik. Az Özönvíz nem legenda, hanem valamikori valóság volt, amit a túlélők emlékezete őrzött meg. Az ide vonatkozó üzenetet változtatás nélkül közlöm és értsen mindenki belőle hite és tudatosságának mértéke szerint!

„…A „Karácsonyi meglepetés” című cikkre azét nem volt válasz, mert alig néhányan próbálták megérteni (Vmari, Szuhay, Nevarre, Kerecsen…stb. – tisztelet nekik. Az utána lévő „Rotációs” cikk kissé betette a kaput a mateknak.
1. MOST!!!
2. a kutatócsoportnak sikerült feltörni a MAYA kódot. (TDR) Valószínűleg, már későn.
3. az eredeti MAYA szövegben ez is benne van, ezt a számsort ránk bízták, hogy örökítsük át, de a jelentését nem ismerjük (4008 – 5125 begin_of_the_skype_highlighting 4008 – 5125 end_of_the_skype_highlighting). 23000 évvel ezelőtt indult a levél.
4. A KÓD!!!
5. a csillagok központi magja tömör Proton tömb. Ezen ég a rajta lévő Hidrogén/ Hélium paplan. A mi Napunknál ez 350 ezer km mélyen van. Ez idővel elvékonyodik és napfoltok keletkeznek.
6. Főleg az egyenlítői zónákban leáll a gáz nukleáris/plazma gyújtása. Később a környezet áramlása újra gyújtja. Következmény, nagy gázkitörések/ részecske-sugárzás. A csillag üzeme lekapcsoló pályára áll. Az ingadozás több ciklusból áll, s ezek egyike a 11 éves. A mi Napunk már öreg, de egyszer már VALAKIK feljavították a TERRA érdekében.
7. Newton fő fizikai tételei alapelvileg hibásak. A tételek egybevetése alapján a Hold a Nap körül kering. Ettől függetlenül, tisztelet neki, mert nagyot akart és utat nyitott a fejlődés előtt.
8. Einstein nevű tolvaj (tenyésztett) kreatúrával nem foglalkozunk. Poincare francia fizikus munkáit lopta el bandájával, de nem érték fel ésszel, hogy alapból hibás. Fizikája nincs, térelmélete totál marhaság. A kvantumfizikával Schrödingerék már 1930-ban végleg bebuktatták ezt a reklám-majmot (csak nektek ezt nem tanítják).
9. az emberiség előtt még sok felfedeznivaló van! Egyszerűsített változat: A térben léteznek nagyerejű infra-tartományú energiahullámok. Ezek gyújtják be a csillagokat, de másodlagos hatásuk a GRAVITÁIÓ, harmadlagos az elektromágneses polaritás. (Bolygó pólus – Van Allen öv.)
10. egy haldokló csillag energiakitörései, ezt a működtető mezőt verik szét. Mivel saját bolxgói bent vannak a mezőben –szinkronban vele -, ez okozza a Pólus-ingadozást.
11. a Maya, Kicse, Hopik ezt írták: Hegyek emelkednek és süllyednek. Szinte mindenki és minden odaveszett, kevesen maradtunk! Bolygó-szintű kataklizmát írnak le (ehhez képest egy vízözön, vasárnapi körmenet!) Értsd! A csillag gravitációs mezőjének összeomlásával, napokra megszűnhet a Föld gravitációja, 10 m/s-ról akár 2 m/sec-ra is. Ez katasztrófa. Érvényre jut a bolygó centripetális ereje (ez jelenleg 461 m/sec), a kontinentális lemezek fel és le is elmozdulnak akár km-es tartományban is! A bolygón lévő víztömeg körbefut. ÁLTALÁNOS NAGYMOSÁS!
12. Ezt a dátumost hogyan számolták ki és és kik, 23000 évvel ezelőtt, azt nem tudjuk, de a csillag már jelez! 2012 ijesztően pontos dátumnak tűnik, de reméljük, tévedtek pár esztendőt! Nagyon kellene!
A tájékozottabbak kedvéért: a felszíni gravitációt NEM a FÖLD tömege hozza létre! Ez a külső és belső erőterek eredője: 9.83 m/sec, de ezt már a földi elit-fizika is tudja. Ez bizony radikálisan megváltozhat, ÁTMENETI IDŐTARTAMRA! Tehát NEM a világvége jön, hanem egy rendkívüli nagy katasztrófa-sorozat várható! Ez az elkövetkező 50 évben bekövetkezik és a túlnépesedést minden esetre megoldja.
13. A várható hatás, a növekedő sugárzás a műholdrendszert elpusztítja és a mobil-korszak erősen visszaesik!
14. A csillag valszeg 4000 Kelvin körül stabilizálódik. Ez Európára nézve kb. mínusz 30 Celsius átlag „hőt” jelent! Másik eset, ha a Nap körül gázgyűrű alakul ki, akkor viszont egy élénk „BÍBOR” színű csillag lesz látható, ami infra-tartományban fog sugározni. Ez a változat kb. plusz 50 Celsiust jelent Európára nézve.
15. 150 évvel ezelőtt, régészek ó-Perzsa feliratokat fejtettek meg. A rajtuk lévő jelek és a hangtan alapján ez a név olvasható ki: NIBIRU (nem mi találtuk ki!). Később rajzok is előkerültek. Egyértelműen az IO holdat jelzik a JUPITER mellett! (Nem mindent hoznak nyilvánosságra, de aki véleményt nyilvánít ez ügyben, annak ennyit illene tudni, mert ez a rész nem volt titkos. Több, mint 100 éve az emberi kultúrkör része.
16. Erős a gyanú, hogy a TDR által megtalált aszteroida azonos a MARDUK –kal, de a pályája megváltozhatott. Az aszterről mára elég sokat tudunk. A naprendszerben most is jelen van egy nagyon magas szintű hatalom. Reménykedhetünk, hogy esetleg segítenek a problémánkban.
17. A Csillagközi levél jelenleg kb. 200 megfejtett oldalt tartalmaz. Ebből a jövőben egyes részeket hozzáférhetővé teszünk, Posta Imre és Varga Zsolt részére, ha igénylik. Ők elég tájékozottnak tűnnek a bolygó őstörténetében. Majd beszámolnak nektek! Nyilvánvalóan ez a kérdéskör átfogja az emberi faj történelmét, valláskultúráját. Ebből kifolyólag felesleges „erőlteteni” bármelyiket is, mert az alaptézis ősibb és magasabb-rendűbb mindegyiknél! Ennyi volt „Fiúk, Lányok”! Üdvözlettel a kutatók! További jó utat mindenkinek! VÉGE

Forrás

Szemmel tarthatjuk a repülőgépeket.

A linkre kattintva megtekinthetjük, hogy jelenleg merre járnak a "publikus" repülőgépek.

LINK: http://www.flightradar24.com/

A titokzatos Nibiru bolygó

A Nibiru bolygóról sokáig csak Zacharia Sitchin elméletében halhattunk, amit természetesen nagy erőkkel cáfoltak a sumerológus kollégák mondván a Nibiru csupán egy mitológikus csillag, egy jelkép, amit a sumérok Marduk isten ötven címének, nevének tulajdonítottak. Sitchin már korábban is feszegette a Nibiru témát és azt, hogy a naprendszerben kell lennie egy Jupiter nagyságú vándorló óriásbolygónak, amelyet a sumérok is ismertek. A Nibiruról Sitchin az ősi sumér szövegekből szerzett tudomást. Akkor jött rá arra, hogy erről az égitestről jöttek az emberiség istenei, az annunakinak nevezett fejlett faj, akiknek nagyszabású tervei voltak a Föld bolygóval. A Nibiru egy nagyon széles elnyújtott elipszis alakú pályán rója a köröket a központi csillaga körül és minden 3600 évben egyszer behatol a naprendszerbe és elhalad a Föld mellett.
A sumérok ezt az időszakot a "Találkozás" idejének nevezték a Nibirut pedig nemes egyszerüséggel a "Találkozás Bolygója" jelzővel illették. A "Találkozás" alatt azt az időszakot értették, amikor a Nibiru keringési pályája metszi a naprendszer bolygóinak pályáját és a Föld közelébe ér. A sumérok meglepően pontos ismeretekkel rendelkeztek a Nibiruról, amit nem szerezhették csak úgy a megfigyelések alapján, hiszen egy ilyen égitest lokalizálásához a mai fejlett technikai háttér szükségeltetik. A magyarázat egyszerű: valakik megsúgták az emberkéknek a pontos csillagászati paramétereket a Nibiruról, annunakistól, mindenestől. A Nibiru sumér ékírásos jele a hurok, amely a 3600-as számot takarja és az a neve, hogy SÁR. Egy SÁR azonos 3600 földi évvel, ami egy év az annunakik időszámítása szerint, mert ennyi idő alatt tesz meg a Nibiru egy tökéletes kört a napja körül. A sumérok ezt egy tökéletes ciklusnak nevezték vagyis egy SÁR-nak.

A Nibiru behatolása a naprendszerbe:


"Szfinx"

A szfinx oroszlántestű, madár-, kos- vagy emberfejű lény, melynek eredete az Ókori Egyiptomra nyúlik vissza, ám megjelenik a görög mitológiában is, innen származik a neve is. Görögül "fojtogatót" jelent.

Az első elmélet hívei szerint egyetlen célja Kefre fáraó emlékének fenntartása és sírjának őrzése. A második elmélet és több laikus szerint a Szfinx egy amolyan csillagászati óra. Ugyanis az Ó egyiptomiak már jóval az európaiak előtt csillagképekre osztották az eget és azokkal mérték az időt. Megfigyelték például, hogy az égbolt csillagképei két ellentétes irányba ?forgó? gyűrűbe rendeződnek, és két különböző gyűrűn lévő csillagkép 25 920 évenként kerül egymáshoz viszonyítva azonos állásba. Hitük szerint amikor a kos és a Herkules csillagkép egymás fölött áll pont a Szfinx előtt, és pont azon a ponton kel fel reggel a nap, eljön a szeth tepi, a világvége. Ekkor hatalmas természeti katasztrófák söpörnek végig a Földön és elpusztítanak mindent. Ez az esemény tehát 25 920 évenként következik be. Szerintük egy ilyen szeth tepi okozta Atlantisz elsüllyedését. Az Ó egyiptomi naptár szerint a legújabb ilyen világvége valamikor a 21. század közepén következik be.

Az Egyiptomban feljegyezett ciklikus időpont ( 25 920 év) osztva a Sumer ciklikus időponttal:

25 920/3600 = 7.2

A 7.2 pedig egy elég sűrűn használt mértékegység, (nem vagyok biztos benne, de talán az aranymetszés száma is? ), viszont az összes keleti tanítás a csakrák távolságát az emberben 7.2 cm - ben határozza meg

PÁR VIDEÓ A NIBIRURÓL:




Nibiru 1.




Nibiru 2.


HAARP MAGYARUL(Rejtélyes HAARP projekt)


HAARP 1/4


HAARP 2/4


HAARP 3/4


HAARP 4/4

Videó Leírás:
Rejtélyes HAARP projekt A HAARP PROJECT Ha Alaszka déli részén végigautózunk az ún. Tok-Highwayn, a 11-es mérföldkőnél, Gakona település közelében az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik. Ez az ún. HAARP Project (haarp = hárfa) fellegvára. A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program, azaz aktív magas frekvenciás program az auróra kutatására elnevezést takarja, vagyis hivatalosan az északi fény létrejöttét és tulajdonságait vizsgálja. Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma. Egy kívülálló számára már az is elgondolkodtató lehet, hogy vajon miért érdeklődik az amerikai hadsereg az északi fény iránt?

FORRÁS: http://video.google.com/videoplay?docid=5212402411460588864#
--------------------
-NO COMMENT-

--------------------
MI IS AZ A HAARP?
A HAARP PROJECT

Ha Alaszka déli részén végigautózunk az ún. Tok-Highwayn, a 11-es mérföldkőnél, Gakona település közelében az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik. Ez az ún. HAARP Project (haarp = hárfa) fellegvára. A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program, azaz aktív magas frekvenciás program az auróra kutatására elnevezést takarja, vagyis hivatalosan az északi fény létrejöttét és tulajdonságait vizsgálja. Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma. Egy kívülálló számára már az is elgondolkodtató lehet, hogy vajon miért érdeklődik az amerikai hadsereg az északi fény iránt?
A projekt hivatalos leírása szerint a HAARP az ionoszféra fizikai folyamatait vizsgálja. Az ionoszféra a Föld légkörének felsőbb rétegei közé tartozik, a felszíntől számítva 60-1000 km között található. Nevét onnan kapta, hogy különösen gazdag elektromosan töltött részecskékben, ún. ionokban. A Napból és a kozmikus térből eredő természetes sugárzás folyamatosan újabb töltéseket hoz létre és süt ki. Az Északi- és a Déli-sark környékét sűrűn hálózzák be a földi mágneses tér erővonalai, ennek következtében itt gyakran fordulnak elő nagy felületre kiterjedő kisülések. Ezeket a földfelszínről is látható jelenségeket hívjuk északi fénynek vagy aurórának.
A HAARP kutatásainak alapját a fenti képen is látható antennaerdő képezi. Az ún. dipólusos antennákból jelenleg 48 van, a végleges kiépítettséghez 180 antenna felállítását tervezik. A kereszt alakú antenna egyik karja a 2,8-7 MHz-es tartományért, a másik a 7-10 MHz-es frekvenciasávért felelős. Az antennák úgy vannak kapcsolva, hogy az ionoszféra szűk tartományát is képesek pontszerűen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni. Az ionoszféra megcélzott tartományában ez elektromágneses folyamatokat gerjeszt, ami rádióhullámok kisugárzását eredményezi.
Már régóta ismert, hogy az elektromosan pozitív ionoszféra az összességében negatív töltésű földfelszín ellenpólusa, így a két réteg között folyamatos az elektromos feszültség. Ez a feszültség rendszeresen kisül, amikor valahol a Földön kitör egy vihar.
Az ionoszféra fizikai tulajdonságait használja a technika a drótnélküli információátvitelhez. A földi adók által kisugárzott rádióhullámok számára az ionoszféra olyan, mint egy hatalmas homorú tükör. Visszaveri a rádióhullámokat, amelyek így nagy távolságokat is képesek áthidalni. Aki már megpróbálkozott azzal, hogy egy a középhullámú sávon egy távoli adót hallgasson, tapasztalhatta, hogy a vételi viszonyok naplemente után jelentősen javulnak. Ennek oka, hogy ekkorra megszűnnek azok a zavaró effektusok, amiket a nap sugárzása okoz az ionoszférában.

Tesla és Schumann felfedezései

A fentiekben körülírt fizikai tényeket először Nikola Tesla horvát fizikus és feltaláló írta le a XX. század elején. Tesla akkoriban Colorado Springsben folytatott kísérleteket a drótnélküli energiaátvitellel. Kísérleti berendezéseivel több százezer volt elektromos feszültséget hozott létre, amellyel képes volt mesterséges villámok előállítására is. Rájött, hogy a villámlás mellékjelenségeként rendkívül alacsony frekvenciájú rádióhullámok kerülnek kisugárzásra, amelyek gyakorlatilag akadálytalanul képesek behatolni a földfelszínbe is. Ezzel a felfedezésével megtalálta azt a frekvenciát, amellyel Föld elektromágnesesen rezonál. Tesla munkáját akkoriban nem támogatta a tudományos közélet, és mivel felfedezéseinek gazdasági hasznát sem látták, munkájához nem talált szponzorokat, így az félbeszakadt. Majdnem egy fél évszázad telt el addig, amíg a müncheni egyetem egyik fizikusa - inkább véletlenszerűen - ugyanezt a felfedezést tette: Schumann megállapította, hogy az ionoszféra és a földfelszín közötti energia kisülések melléktermékeként rendkívül alacsony frekvenciájú rádióhullámok sugárzódnak ki, amelyek képesek rezonálni a Földdel. Ezek a rádióhullámok nemcsak behatolnak a Földbe, hanem ezáltal még fel is erősödnek, emiatt hatalmas állóhullámok képződnek, s ezek képesek hosszú időn át stabilak maradni. A Schumann-frekvencia pontos értéke: 7,8 Hz.
A rendkívül alacsony frekvenciájú hullámok (ELF-hullámok) katonai hasznosítása szinte kézenfekvő. Miután ezek a hullámok majdnem veszteség nélkül képesek behatolni a földfelszínbe és az óceánok vizébe, kitűnően alkalmazhatók földalatti objektumok lokalizálására, de tengeralattjárók felderítésére és a velük folytatott kommunikációhoz is.

Az emberi agy frekvenciái

Az emberi agy elektromos áramainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hertz közötti elektromágneses hullámokat termel. Az orvostudomány ezt a spektrumot négy főbb tartományra osztja, amelyek különböző tudatállapotokhoz kapcsolódnak:
1. A delta-hullámok (1-3 Hz) az álom nélküli mélyalvásban és a komatózus állapotokban dominálnak.
2. A théta-hullámok (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk.
3. Az alfa-hullámok (8-12 Hz) a nyugalmas ébrenléti állapotokban lépnek fel (pl. meditáció során, röviddel az elalvás előtt, illetve közvetlenül az ébredés után).
4. A béta-hullámok (13-20 Hz) a normális ébrenléti állapotra jellemzőek. A Schumann-frekvencia (7,8 Hz) tehát az agy alfa és théta-állapotának határán helyezkedik el. Ezenkívül ez az agyfrekvencia jellemző a legtöbb emlősállatra is. Ez az azonosság minden bizonnyal nem véletlen: az evolúció folyamán alkalmazkodtunk az életterünk sajátosságaihoz, hiszen az előbbiekben láthattuk, hogy ez a frekvencia jellemző bolygónk egyes természetes állapotaira.

A HAARP projekt lehetséges hatásai az emberi tudatra

Az eddigi adatokból következik, hogy a HAARP projekt antennái tevékenységük mellékjelenségeként nagy mennyiségben termelnek olyan elektromágneses hullámokat, amelyek frekvenciája 7,8 Hz. A kérdés az, hogy ez a véletlen műve, vagy szándékosan előidézett jelenség?
Mérések szerint az emberi agy hipnotikus állapotban is dominánsan alfa-hullámokat termel. A vizsgálatok ugyanakkor azt is igazolják, hogy hipnózis alatt az ember huszonötször könnyebben befolyásolható szuggesztiókkal, mint normál éber állapotban. Nem kell túl sok fantázia ahhoz, hogy ezen információkat összekombináljuk.
Alaszka messze van? Az ionoszféra tükrözési effektusát kihasználva egy kisugárzott jel nagy pontossággal juttatható el Földünk bármelyik pontjára.
Amennyiben csak természetes állapotú Schumann-hullámokról van szó, nem feltétlenül kell rosszra gondolni, hiszen ezek a hullámokkal természetszerűen egyébként is napról napra találkozunk. Azonban könnyű visszaélni a Schumann-hullámok természetével:
1. A mesterséges sugárzás intenzitásának növelése befolyásolhatja az ember tudati állapotát, érzékenyebbé teheti a mindennapi normális szuggesztív befolyásolások iránt (pl. reklámok).
2. A rádiótechnikából ismerjük, hogy az adók közismert frekvenciái csak vivőhullámok, amelyekre a tulajdonképpeni információt ráültetik (felmodulálják). Ha például a rádiónkon beállítjuk az FM 104 MHz-es tartományt, nemcsak egy monoton hangot hallunk, hanem egy komplett rádióprogramot, beszédet, zenét. Ezeket a komplikált információkat a 94 Mhz-es vivőhullám segítségével juttatják el az adótól (rádióadól) a vevőig (rádiókészülékig), majd a rádiókészülék ezeket ismét hallhatóvá alakítja. Az adó és a vevő közötti útszakaszon semmit sem hallunk a műsorból. Mindennapjainkat ilyen jellegű elektromágneses hullámok sokasága között éljük, szervezetünk mégsem érzékeli őket. Ennek nyilvánvalóan az az oka, hogy a hagyományos rádiófrekvenciák egy olyan elektromágneses tartományhoz tartoznak, amiket az emberi agy nem képes érzékelni.
Mi történik azonban akkor, ha egy alfa-tartományú ELF-hullámra, pl. egy teljesen szokványos Schumann-hullámra ültetünk információt? Feltételezéseink szerint pont ezzel kísérleteznek, többek között a HAARP projekt keretein belül. Könnyen elképzelhető, hogy ily módon gyanútlan emberek ezreinek agyába lehet észrevétlenül információkat eljuttatni.
A HAARP projekt irányítói azzal nyugtatják a közvéleményt, hogy az alaszkai antennák teljesítménye nagyon alacsony. Azonban az emberi agy reakciója elektromágneses hullámokra még jobbára feltáratlan terület. Érdekes példa: egy hagyományos, kereskedelmi forgalomban is kapható játékmágnes térereje mintegy 1000 gauss, vagyis kerekítve kb. kétezerszer olyan erős. mint a Föld mágneses mezeje (0,3-0,7 gauss). Ha a testünk vagy fejünk közelébe tesszük az előbb említett mágnest, semmi jelét nem tapasztaljuk annak, hogy hatással lenne ránk. Ezzel szemben tudjuk, hogy az emberek és állatok a Föld mágneses terének legkisebb ingadozására is rendkívül érzékenyen reagálnak. Ezen alapul pl. az időjárási érzékenység, hiszen a közeledő vihar előtt lokálisan csökken a földmágnesesség.
Egész egyszerűen nem tudjuk még, hogy miért reagál az emberi agy gyenge impulzusokra ilyen erőteljesen, ugyanolyan jellegű erős impulzusokra pedig egyáltalán nem.


HAARP project hivatalos oldala: http://www.haarp.alaska.edu/

rengeteg videó kering a neten....
Rejtélyes HAARP projekt A HAARP PROJECT Ha Alaszka déli részén végigautózunk az ún. Tok-Highwayn, a 11-es mérföldkőnél, Gakona település közelében az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik. Ez az ún. HAARP Project (haarp = hárfa) fellegvára. A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program, azaz aktív magas frekvenciás program az auróra kutatására elnevezést takarja, vagyis hivatalosan az északi fény létrejöttét és tulajdonságait vizsgálja. Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma. Egy kívülálló számára már az is elgondolkodtató lehet, hogy vajon miért érdeklődik az amerikai hadsereg az északi fény iránt?



Miért is csinálom(juk)?

hogy felébredj!(a mátrixból;)