2010. július 21., szerda

Meggyalázva marad a tényői lemészárolt család emléke..

A hatalomváltás sem hozott igazságos törvénykezést. A Tényőn lemészárolt család ügyében folyó eljárást megszüntette a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség. Az indoklás az elkövető halála.

Mint ismert, márciusban lemészárolva találtak saját otthonukban egy tényői családot. A hatóságok minden előzetes vizsgálat lefolytatása nélkül, pár órán belül tényként közölték, hogy a gyermekei és felesége lemészárlását a családapa követte el, majd saját magával is végzett. Felvágta az ereit, hasba szúrta magát, majd levágta a saját fejét egy láncfűrésszel…

„Minden kétséget kizáróan bebizonyosodott”, hogy az illetékesek pofátlan módon hülyének néznek egy egész országot! A szakértői vélemények értékét ismerjük a sertésinfluenza kapcsán, köszönjük! Emberek haltak meg a máig ismeretlen tartalmú oltások következtében. Most gyilkosok garázdálkodhatnak tovább szabadlábon, mint más esetekben is. Felelős pedig nincs.

Az elhunytak hozzátartozói pedig magyarázatot nem kapnak. A meggyalázott emlékű édesapát pedig halálában is elválasztották családjától, külön temették el. És mindenki hallgat, minden ügyben.

FORRÁS: jovonk.info

Nincsenek megjegyzések: