2010. augusztus 17., kedd

Mi a fenét permeteznek ránk?(CHEMTRAIL)

Fölháborodott polgárok magyarázatot követelnek a globális Sztratoszférikus geo-mérnöki permetezési programokról. Mit szólna ahhoz, ha azt hallaná, hogy repülőgépek rendszeresen mérgező aeroszolokat permeteznek a világ minden jelentős régiója fölött? Utcai tiltakozók egy csoportja pontosan ezt állítja, az Amerikai Szövetség a Tudományért (AAAS) éves szimpoziuma alatt, amelyet San Diegoban február 18-22 között rendeztek.


A kongresszusi központ épületén belül azonban egy ettől különböző történetről folytak a beszédek. A tudósok itt állítólag azért gyűltek össze, hogy megvitassák a különböző Geo-mérnöki kampányok bevezetésének a 'lehetőségét' az egész világon, az ember okozta globális felmelegedés problémájának a leple alatt, amit részben meg lehetne oldani alumínium-és más részecskék égben való permetezésével, hogy blokkolja a napot. Amikor ezeket a tudósokat a meglévő aeroszolos programoktól kérdezték; ök azt állították, hogy eddig még nem valósítottak meg permetezési programokat. Egy kissé zavaros? Az összegyült tüntetők vajon miért állítják, hogy az egész világra kiterjedő aeroszol programok folynak, ha a tudósok még csak most tárgyalják ezen programok végrehajtásának lehetőségét ? Lehetséges, hogy az egyik csoport a kettő közül meg van tévesztve?

Mauro Oliveira, a Geoengineeringwatch.org webmestere egyike volt a tüntetőknek. Ő azt állítja, hogy a Sztratoszférikus permetezés geo-mérnöki (SAG) programja, amit úgy is ismernek hogy 'chemtrails', már nagyban folyik szerte a világban. Ami azt illeti, Oliveira kijelentette, hogy szemtanúk a világ minden tájáról azt állítják, hogy intenzív aeroszol permetezés folyik szinte minden nap majdnem minden nagyobb város felett. Ezután azzal folytatta, hogy ismertette a különbséget a kondenzcsík és a chemtrail között: Állítása szerint amikor egy sugárhajtású repülőgép egy bizonyos magasság fölött repül, a motorokból kiáramló sűrített vízgőz néha látható formában lebeg a repülőgépek nyomában. (Hogy-hogy csak az 'állítása szerint'?) Ezt hívják kondenzcsíknak. Contrail egy normális jelenség, és általában eloszlik néhány másodperc alatt. (ߣÉn úgy tudom hogy max. 15 percig is kitarthat, de persze órákig sohasem). Ez hasonló ahhoz a jelenséghez, amikor fagyos időjárásban kilélegzünk. Oliveira szerint ami a SAG permetezéskor történik az egészen más. Ilyenkor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik.
Egy másik tiltakozócsoport több mint 10 órán át utazott, egy kis Shasta járási községből Észak-Kaliforniából. Ők azóta nyugtalanok a SAG miatt, amióta a közösség több tagja drámai változásokat tapasztalt nem csak az égen, hanem a földön is. Haldokló fák, még a fű sem nő és a termelők nagy része nehezen tud bármilyen növényt termeszteni gazdaságában. A válság arra késztette a falu biológusait, hogy talajvizsgálatokat végezzenek. Az eredmény megdöbbentő volt. Megállapították hogy alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb étékben fordulnak elő, mint az normálisan megengedhető lenne. Ilyen óriási koncentráció (többek között) a talaj egészségtelen PH szintjéhez vezetnek, amely halálos lehet az ökológiai rendszerek életére. Ezek a megdöbbentő eredmények a Shasta tó és a Pit folyó vizsgálatához vezettek. A Pit a tóba ömlö mellékfolyó, amiben a vizsgálatok során az ávóvizekre Kalifornia államban engedélyezett a maximális aluminium szennyezettségi szint 4610 szeresét mérték. Lektorált tudományos vizsgálatok ezzel öszhangban megállapítják, hogy a bioszférában megtalálható (tehát nem ásványi*) alumínium, ma már óriási mennyiségben található az esővízben világszerte, ami nagyon káros a növényekre és így az egész erre felépített ökoszisztémára is. Ironikus, hogy épp ezek azok az anyagok amelyeket a kutatók a különféle lehetséges "jövőbéli" aeroszolos permetezési kampányok esetére fontolgattak ülésen.
Számos más tiltakozók azután váltak érdekeltté hogy SAG operációk után égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztaltak azokon a napotkon, amikor állitólag tanúi voltak repülőgépes permetezéseknek az égen. (Ennek véleményem szerint, ellentmondani látszik, hogy a leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül*) Deborah Whitman, a non-profit 'A Környezetvédelem Hangja' környezetvédelmi szervezet alapítójának és elnökének valamint a "Sky Lines" dokumentumfilm producerének úgyszintén ismerösek ezek a tünetek. Ő már 51-szer volt kórházba azokon a napokon, amit ő 'erösen permetezett napoknak' nevez. Whitman elkötelezte magát arra, hogy segítsen azon embereknek, akik állításuk szerint hasonló problémákról panaszkodnak a permetezések okán és emiatt hívások érkeznek hozzá az Egyesült Államok minden tájáról válaszul a honlapján irtakra, és dokumentumfilmjében látottakra. Egészségügyi tanácsai megtalálhatók a - Link - címen. További mutatók amelyek érvényesíthetik azt az állítást, hogy a SAG-hoz egészségügyi problémák fűződnek a légúti halálozási arány, amely a lista nyolcadik helyéről a harmadik helyre ugrott fel az elmúlt öt évben, és az a tény, hogy az Alzheimer-kór és más betegségek amelyek alumínium mérgezéshez kapcsolódnak exponenciális mértékben tovább emelkedtek szerte a világban az állítólagos permetezések kezdete óta .
Az AAAS találkozó házigazdája volt a világ egynéhány vezető geo-mérnöki tudósának. Az oktatásban eltöltött évek és még több a szakterületüken megszerzett gyakorlati tapasztalatokkal, a tudósok a geo-mérnöki tudományt többféle megközelítésből ismerik. A munkacsoportok témái több tárgy között mozogtak, kezdve a geo-mérnöki tudomány alkalmazásának hatékonyságától egészen az esetleges felmerülő potenciális problémákig, sőt a megjelentek még etikai kérdéseket is érintettek. A los angelesi független újságíró Stewart Howe szerint, úgy tűnt hogy a tudósok mindegyike megoldásokat kerestek a globális felmelegedésnek hitt probléma megoldására. Howe azt állítja, hogy a tudósok gondosan mérlegelték a SAG előnyeit és hátrányaitl az ember alkotta globális felmelegedés kezelésére. Sokan valójában alternatív módszereket támogattak a SAG lehetséges kockázatai miatt, amelyek magukban foglalják az aszályt, az ózonréteg csökkenését, a kevesebb beérkező napenergiát, a megromlott időjárást, a technológia esetleges katonai használatát, valamint egyéb káros környezeti hatások miatt. Howe azt mondta: "az aeroszol permetezés évekig tartó szemtanújaként meglepődtem a tudósok tanácskozásain." Stewart hozzátette, hogy véleménye szerint úgy tünt hogy a legtöbb résztvevő tudós nem volt tudatában aktuális SAG alkalmazásnak. Ami azt illeti, amikor kérdést tett föl aktuális SAG műveletekről, geo-mérnök tudós Ken Caldiera azt válaszolta, hogy nincs tudomása jelenleg folyó permetezési műveletekről. Majd amikor megkérdezték tőle, hogy hogyan magyarázza akkor a repülögépek nyomán hosszan látható csíkokat, kijelentette hogy azok csupán az utasszállítók szokásos concsíkjai.
David Keith, egy másik vezető tudós, és szakértője a geo-mérnöki alkalmazásnak, azon vizsgálatok eredményéről beszélt amit azért végeztek hogy a lehetséges jövőbeni geomérnöki alkalmazás kockázatát a várható haszon függvényében megismerjék. Néhány a lehetséges előnyök között; egy hűvösebb bolygó, a sarki jégsapkák olvadásának lassítása és a tengerszint emelkedésének a csökkenése. Keith megtárgyalta hogy mely részecskék permetezése lenne a leghatékonyabb a kitűzött célok elérésére. Azzal folytatta, hogy azt mondják, hogy kezdetben ként latolgattak, azonban az alumínium hatékonyabb tíz-húsz milliótonna/év értékig használható a sztratoszférába. (Nem vagyok mérnök, de ez a menyiség irtózatosan magasnak tünik. Egyáltalán bányásznak ennyi aluminiumot?*) Amikor azt kérdezték, hogy végeztek-e az egészséggel kapcsolatos tanulmányokat, hogy megjósolják a lehetséges kockázatokat, Keith kijelentette, hogy számos tanulmány már befejeződött, és azok azt jelzik hogy kicsi a kockázat. (Ez is problémás a számomra, hiszen én még emlékszem rá, hogy 10-20 éve még az aluminium edényekbe való főzést is eltanácsolták*) A kifejezetten az alumínium permetek használatával kapcsolatos kérdésre azonban így válaszolt:: Mi még semmi komolyabb tanulmányt nem végeztünk az aluminiummal, így lehet, hogy valami szörnyűségest fogunk találni róla holnap, amirről eddig nem tudtunk."(Ugyan kérem! Ekkora csúsztatás már fáj. Az aluminiumról alapfokon köztudomású, hogy az idegméreg, amelyre a babák és a fejlödő kisgyermekek különösen érzékenyek*) Az ülés után Keith udvariaságból a konferencia épülete elött tiltakozókra kötetlen beszélgetést kezdeményezett velük a SAG program tárgyában. Amikor a csoport fenntartásaival szembesült kijelentette, hogy ő is hasonló nézeteket oszt, és emiatt is ellenzi az alkalmazást, amíg megnyugtatólag le nem zárulnak a kutatások a permetezés lehetséges kockázatairól . Azt is hozzátette, hogy nincs tudomása folyamatban lévő SAG alkalmazásról, de hajlandó figyelembe venni minden tudományos bizonyítékot, amit bemutatnak neki.
Ahogy az ég világunk minden táján változik, erős bizonyítékok vannak arra, amik kiterjedt permetezési műveletek jelenléte felé mutatnak. Lehetséges lenne az, hogy a már összegyűjtött tudományos adatokat és tanulmányokat nem hivatalos, de teljes körű SAG programok lebonyolítására alkalmazzák azon legjobb tudósok tudomása nélkül, akik részt vesznek a kutatásban? (Micsoda mesterségesen túlbonyolított és manipulatív kérdés? És mi van, ha hivatalos, de titkos?*) Ha igen, milyen etikai megfontolások várhatunk el a geo-mérnöki közösségtől a jövőben? Nehéz elhinni, hogy a furcsa fehér csíkok az égen, amit a világban szinte mindenhol észlelnek, és az ezzel együtt észlelhető a talajban, avízben valamint a levegőben található toxikus elemek egymástól független forrásból erednének. Mi a nép, a tudományos közösséggel együttműködve kell harcolnunk nemcsak a SAG környezeti és egészségügyi kockázatainak a kihívásai ellen, hanem az aktuális telepítés világszerte elhatalmasodott vádja ellen is. (A logikai hiba az angol eredetiben van) Bolygónk jövője függ ettől. Ahogy ebben a témában az érdeklődés tovább növekszik szerte a világban, további információk találhatók a különbőző chemtrail és a geo-mérnöki weboldalakon.

Lehetséges volna hogy alumínium, bárium és más anyagok Sztratoszférikus Aerosol Geo-Engineering (SAG) programok által való szétpermetezése tönkreteszi a világ öko-szisztémáit?

Mit tenne ha azt mondanák Önnek, hogy az égbe kiszórt mérgező anyagok súlyosan szenyezik a Földet és emiatt világ öko-rendszereit pusztítják? Pontosan ez az állítás hangzott el érintett polgárok részéről az 'Amerikai Egyesület A Tudomány Haladásáért' (AAAS) ülésén múlt hónapban San Diegóban, ami felkeltette érdeklődésemet arra hogy utánna nézzek a dolgoknak.
A találkozó házigazdái az AAAS több vezetö geo-mérnökséggel foglalkozó tudósai voltak, akik azért gyűltek össze, hogy megvitassák a különböző geo-mérnöki programok alkalmazásának a 'lehetőségeit' szerte a világon.



Az egyik tárgyalásra kerülö alternatíva a 'sztratoszférikus geo-mérnöki permetezés' (SAG), azaz ismertebb nevén 'chemtrail' program volt, amelynek során a tudósok megvitatták az alumínium, bárium és más részecskék nagy magasságokban való kipermetezését azért, hogy a nap sugárzását gátolja, miáltal a tudósok azt remélik hogy csökkenteni lehetne a Föld hőmérsékletét. Arra a konkrét kérdésre, hogy az aluminium használatával kapcsolatban milyen lehetséges kockázatokról van a szakértőknek tudomása, a tudósok válaszukban kijelentették hogy eddig még nem sokat tanulmányozták az aluminiummmal kapcsolatos kockázatokat és hozzátették, hogy lehet hogy a jövőben valami borzalmasra jönnek rá, amiről eddig nem tudtak. Amikor további kérdések a meglévő aeroszol programokat feszegették, a tudósok kijelentették, hogy nincsen tudomásuk jelenlegi permetezési programok alkalmazásáról.
Azok a tüntető, e jelenség által érintett polgárok akikkel az üléseken kívül találkoztam, épp az ellenkezőjét állították. Ők azután jöttek tiltakozni, miután vélekedésük szerint rendszeres szemtanúi voltak nagy magasságokban, repülőgépek által lefolytatott permetezéseknek. Sokan ebből a csoportból vizsgálat alá vetették a környék talaját, talajvízét, valamint a leesett havat és esővizeket, amikben rendkívül magas szintű alumínium, bárium és más anyagok koncentrációját találták. Ironikus módon vizsgálataik pontosan azokat az anyagokat mutatták ki, amelyeket a tudósok a tanácskozáson 'fontolóra vettek' a különböző jövőbeli permetezési programok végrehajtására. Ők úgy vélték, hogy azek az anyagok amelyek környezetükben az öko-rendszerek pusztulásához vezettek, a már megvalósulás alatt álló SAG programoktól származnak.

A kérdés súlyossága és az igazság megismerésének vágya az észak kaliforniai Shasta járásba vezetett, nemcsak azért hogy kivizsgáljam az égben történtekről elhangzott jelentéseket, hanem az eső, a hó a felszíni vizek és magának a talajnak az állapotát is, ami a lakosok szerint a SAG programok káros következményeit viseli.
Az első állomás ezen az úton Dane Wigington úr 2000 holdas, a Shasta tóra néző gyönyörű birtokához vezettek. Ahogy ezt a lélegzetelállító szépségű területet jártuk, vendéglátóm rámutatott több, az eget borító sávra. Azt állította, hogy ezek a sávok a legtöbb napon jelen vannak Észak-Kalifornia felett. Wigington úr 'mérsékelt szórású napként' értékelte az aznap megfigyelt jelenséget. Mint sok más lakos Shasta járásban, Wigington úr azért költözött ide, hogy megszabaduljon azoktól a súlyos dél-kaliforniai környezeti ártalmaktól, amiben gyermekként nőtt fel. Azon álmai hogy a földböl és a természettel együtt éljen, most omlanak össze, mialatt idejét és energiáját a geo-mérnöki jelenségek kérdésére kényszerül fordítania.
Wigington úr akkor kezdett először aggódni a SAG miatt, amikor drámai ingadozásokat figyelt meg napenergiahasznosítási rendszerében, amit házának és birtokának elektromos ellátására használ. Mr. Wiginton, aki Észak-Kalifornia egyik legnagyobb lakossági napenergia-rendszerének a tulajdonosa, azt vette észre hogy igen meredeken csökken a beérkező napenergia. "'Erős permetezési napokon', ez akár 60%-al is csökkenhet." -mondta Wigington úr. "Azok az égben lefektetett sávok, kimondottan gátolják a nap sugárzását." Azt is hozzátette, hogy ő rendszeresen mintákat vesz a napelemek és egyéb kültéri felületeken felgyülemlett finom por rétegekről és gyakran úgy találja, hogy azokban igen magas az alumínium és a bárium koncentráció. Wigington úr úgy véli, hogy ezek a SAG programok termékei.
A napenergia csökkenésével egyidőben Wigington úr drámai változások tanúja lett birtokán, ahol pusztulásnak indultak a fák, a fűvek, a rovarok majd a vadállomány is. Ez arra sarkallta őt mintegy négy évvel ezelött, hogy az első esővíz analízisiket elvégeztesse. Az eredmény rémisztő volt, mivel a mérések 7 µg / l, illetve 7 rész per milliárd aluminium szintet mutattak ki. Bár alumínium megtalálható kisebb mennyiségben a világon mindenhol, hidrológusok azt mondták neki, hogy ez a szám igen magasnak tekinthető. Azóta a vizsgálatok aluminium tartalma 500 szorosára, azaz 3400 µg / literre nőtt! Ez már kifejezetten mérgező esőnek számít! Ezek az eredmények arra sarkallták, hogy kiegészítő pH vizsgálatokat kérjen két az USA Mezögazdasági Minisztériumában dolgozó tudóstól, amely ugyszintén megdöbbentő eredményeket hozott. A talaj PH értéke egyik helyen 6,6 a másikon 7,4 volt. Ez több mint 11-szerese a talaj normális lúgosságának, amely 5,0-5,5 értékek között kéne mozognia. Fontos megjegyezni, hogy a vizsgálatokat erdőben végezték, távol az utak porától vagy bámilyen iparteleptől.
Arra a kérdésre hogy ezek a változások milyen hatással vannak az ökoszisztémára, Wigington úr azt válaszolta hogy azok tragikusan pusztítóak. Azzal folytatta, hogy "ha ez így folytatódik, akkor csak az várható, hogy a dolgok tovább romlanak. Nemcsak fáinkat látjuk kihallni, hanem a vadon élő állataink és a halaink jelentős csökkenését is megtapasztalhattuk. Ami azt illeti," - jelentette ki Wigington - " a Nemzeti Tengeri és Atmoszférikus Igazgatóság idevágó adatai a lazac rajzásról, (ami egykor bőséges volt ezen a területen) mára lecsökkent a 2002-beli 769 868 darabról, 39 530 darabra 2009-ben. Ez több mint 90 százalékos csökkenés!" Wiginton úr bámulatos egyezőségnek tartja, hogy ez a visszaesés ugyanabban az időszakban kezdődött amikor a lakosság a drámai növekedését kezdte látni annak, amit úgyhisznek hogy SAG programok. Wigington úr arra irányuló erőfeszítései, hogy kormányzati ügynökségek és tisztviselők foglalkozzanak ezekkel a kérdésekkel és vizsgálati eredményekkel, nagyrészt figyelmen kívűl lett hagyva. (Vajon miért?*)

A közelebbi szemrevételezést követően a Wigington úr birtokának szépsége és természetes kilátásai miatt érzett ámulatot felváltotta bennem a szomorúság, a csalódottság és a düh a kialakult mérgező szennyeződés okán, ami szabályosan kiöli a helyi az öko-rendszert. Ez arra vezetett engem, hogy egy biológiai szakértő bevonásával tovább folytassam vizsgálódásaimat. Ezért autómat felpakolva elindultam észak felé a lélegzetelállító szépségű kisváros, Mt. Shasta irányába. Mt. Shasta régóta ismert természeti szépségéről, a tiszta levegőjéről és vízforrásairól amit néhány ismert ásványvíz palackozó cég használ. Sokan utaznak messziről, a világ minden tájáról, hogy hegyet másszanak, vagy csak azért hogy üdüljenek itt, Nyugat-Amerika ezen gyönyörü részén.

Mangels úr, aki Erdészetből BS-t, állattanban mesterfokot szerzett és aki egy nyugalmazott természetvédelmi, talaj és vadállomány biológus az USA Erdészeti Szolgálat-nál dolgozott több mint harmincöt évet, üdvözölt engem az ő gyönyörű Mt. Francis községében lévő otthonában, hogy megbeszéljük a település és környékét sujtó 'rejtett' válságot. Mangels úr tájékoztatott a közeli folyók és patakok drasztikus halállomány csökkenéséről. Mangels úr elkísért engem egy közeli patahoz, amiben néhány évvel ezelőtt még nyüzsögtek a halak. Mivel a halak fő tápláléka a patakban és az akörül élő vízi rovarok, ő egy szabvány mintát vett a jelenlévő rovarok számáról. Azok a minták amiket az állítólagos aeroszolos permetező kampány elött végzett, átlagosan 1000 vízi rovart eredményezett. A jelenlétemben mért minta viszont csak 31-et! Ez több mint 96% -os csökkenés a néhány évvel ezelötti mintákhoz képest! Mangels úr kijelentette, hogy miután a halak a rovarokból élnek, ők ezért szó szerint éhenhalnak. Ez a gyors rovarcsökkenés valószinűleg a víz kémiai változása okozta. Az egyetlen változás aminek Mangels úr tudatában van, az az alumínium, bárium és stroncium drámai növekedése, amely úgy hiszi hogy a SAG programokból eredeztethető.

Mi ídőt szakitottunk arra is hogy megmérjük a közeli talajt és hótakarót, amiknek pH értéke több mint 10-szerese volt a normál, lúgos pH-nak. Mangels úrnak bizonyítéka van rá, hogy a pH érték drasztikus megváltozása úgyszintén a hatalmasan megnövekedett alumínium szennyeződés miatt van. Kijelentette, hogy az erdők, mezők és mezőgazdasági ökológiák inkább a savanyú talajokon boldogulnak. Az alumínium úgy működik mint egy puffer, ami növeli a talaj lúgosságát és emiatt megtizedeli a legkülönbözőbb ökológiák széles skáláját.


Mangels úr arra is rámutatott, hogy megvizsgálták Mt. Shasta hegyének havát, és a mintákat megküldték a Környezetvédelmi Hatóságnak (EPA) elemzésre, aki 61100 µg/l alumíniumot és 83 µg/l báriumot talált bennük. A hegység havának szokásos alumínium koncentrációja 0.5 µg/l. Az ívóvíz megengedhető maximális aluminium szenyezettsége 50 µg/l lehetne. Ez azt jelenti hogy Mt. Shastán tesztelt hóban a megengedhető értéknél 1200-szer több mérgező aluminiumot találtak! Ennek alapján Mangels úr kijelentette: "A világ minden tájáról ideérkező hegymászók tehát mérgező vízet isznak a hegyen található hóból." Mangels úr hozzátette, hogy azonnali kormányzati fellépésre volna szükség már 1000 µg/l kimutatható alumínium koncentrációnál. Bár ő figyelmeztett több kormányzati szervet a kialakult helyzetről, eddig semilyen kormányzati intézkedés nem történt.

Mengels úr elvitt engem több helyre Mt.Shasta kisváros környékén ahol ő személyesen vizsgálta a talajt, a lehulott havat, esőt valamint a talajvízeket. A mérések a szokásos lúgoságtól tízszeres nagyságrendben eltérő pH értékeket mutattak. Azzal folytatta hogy azt mondják, hogy az ilyen típusú változások a talaj, a víz és a hó állapotában nagyon ritkák, kivéve a világ azon területein, ahol az emberek tanúi voltak olyan jelenségeknek, amit közülük sokan SAG permetezéseknek hisznek. Mengels úr azt is kijelentette, hogy ezek a változások 'ökológiai válságot' okoztak, amelyek borzalmas következményekkel fognak járni, ha azokat tovább engedik folytatni. Mengels úr azt mondta továbbá: "Gazdaságunk veszteségei (amelyek már most érzékelhetőek) hihetetlen mértékben meg fognak emelkedni. A fák növekedése oly mértékben lecsökken, amely munkahelyek elvesztését fogja okozni a faipari ágazatban. Ezentúl a természetesen előforduló fauna hanyatlása és a a szokásosan savanyú talajokat kedvelő gyep növekedés drasztikus csökkenését is, ami a legeltetés mint ágazat megszüntetésével fenyeget, a halászati ágazattal együtt, és ami a legrosszabb, Észak-Kalifornia alapvető mezőgazdasági élelmiszertermelésének megbénulásával együtt."

Ami hihetetlen, hogy ezeknek a vizsgálatoknak az erdményét, és még sok ehhez hasonlót szerte a világon a nagy kormányzati szervek jórészt figyelmen kívül hagyják, pedig törvény által megszabott kötelességük lenne hogy foglalkozanak ezzel. Egyes politikusok, mint Mt.Shasta városi tanácsának tagja Ed Valenzuela úgy dönthet, hogy figyelmen kívül hagyja a kérdést. Valenzuela a tömeges környezetszenyezödésről a városi tanács ülésén értesült, ahol kijelentette hogy a város nem akarja hogy a viz alumínium szenyezetségét kivizsgálják, mert a kérelem "Pandora szelencéjét" nyitná ki, amiért ráadásul a városnak fizetnie kellene. Bár több helyi polgár önként vállalkozott hogy az EPA elemzés 22 $-os költségét kifizeti, mind a republikánus bizottsági elnök Russ Porterfield, mind Valenzuela a vízvizsgálat ellen szavazott. Bár a polgármester Stearns akarta a tesztet, de a szavazás során 3-2 arányban alulmaradt. Az efajta hivatalos reagálás nem ritka Mengels úr szerint, aki több mint 15 helyi és szövetségi ügynökséghez folyamodott segítségért a csatolt tudományos adatokkal megtámasztva, beleértve Feinstein és Boxer szenátorokat. A mai napig nem kapott választ és intézkedés sem történt.

Vajon puszta véletlen lenne, hogy az esőben, hóban és a talajban talált mérgező anyagok ebben a régióban is, de szerte a világban is pontosan megegyeznek azokkal az anyagokkal, amit a tudósok a különböző világméretű geo-mérnöki kampányok végrehajtására 'fontolgatnak'? Ha nem így lenne, akkor közintézményeink és köztisztviselőink vajon miért hagyják figyelmen kívül a természet megfigyeléséből és az azokat alátámasztó vizsgálati eredményekből fakadó tudományos szintű megállapításainkat, amelyek bolygónk öko-rendszerének megsemmisitéséhez vezethetnek? Lehetséges hogy hivatalos személyek félnek feltárni, ezért inkább fedezik egy világméretű ökológiai bűncselekmény elkövetését? Vagy az lenne a meggyőződésük, hogy ez a kérdés egyszerűen túlságosan nagy és bonyolult ahhoz hogy kezelni tudják? Bármi legyen is az oka ennek az elutasító hozzáállásnak, nekünk meg kell követelnünk hogy a kérdéseinkre és a vizsgálatok megdöbbentő eredményeivel nemcsak Shasta megyében foglalkozanak, de a világ minden érintett részén. Jővőnk ezen a bolygón ennek a kérdésnek a megoldásától függ!

Mivel ezt a mozgalmat támadások érik azoktól akik úgy tűnik hogy a SAG-hoz kapcsolodó kiterjedt politikai és a vállalati érdekeket védik, ezért lényegbevágóan fontos, hogy mindannyian a világ minden részéröl részt vegyünk az eső, a hó, a talaj valamint a különböző kültéri felületek lerakódásainak vizsgálatában és a vizsgálati eredményeket jelentsük választott tisztségviselőinknek és a helyileg illetékes környezetvédelmi hivataloknak. Továbbá el kell jutnunk minden érintetthez és fel kell világosítanunk a SAG-ról mindazokat akik esetleg nem ismerik ezen programok környezeti hatásait. A pH-változások és a fémeket kimutató vizsgálatok egyszerűek és emiatt azokat el lehet végeztettni névleges áron szinte bárhol a világon. Könnyen követhetö vizsgálati utasítások és a geo-mérnöki programokról további információ megtalálható az interneten a - Link - címen. Ez ügyben fel lehet venni a kapcsolatot Francis Mengels biológussal a -Email- e-mail címen további információ kérésében, vagy az általa végzett vizsgálatokról és vizsgálati eljárásokra vonatkozó javaslatokra. Kérjük hogy vállaljon részt a vizsgálatokban, a jelentések elküldésében és válaszok kikövetelésében ebben az annyira fontos kérdésben! Mind a Természet mind az Emberiség jővője ettől függ. További információkért kérjük, keresse meg a whtagft @ hotmail. com vagy látogassa meg a blogomat ezen a címen:

FORRÁS

Nincsenek megjegyzések: